Arhīvs
2. Maijs, 2024. Zigmunds, Sigmunds, Zigismunds, Laris
Pāru kaujas
rezultâti

Gulbe lūgto vidū

Pasaulē labākās golferes oktobra vidu sagaida Kalifornijā, kur izcilniecēm sarīkots "Samsung" pasaules čempionāts. Lūgto vidū ir arī Natālija Gulbe, kura pēc pirmās kārtas pretendē uz šosezon septīto TOP 10. Šoreiz tas gan būs vieglāk sasniedzams mērķis, jo turnīrā ir aicinātas tikai 20 labākās.

Par veiksmīgu "Bighorn Golf Club" aizvadīto pirmo kārtu Gulbe diez vai gribētu nosaukt, jo nospēlēja ar 74 sitieniem (+2 virs PAR). Četri bugiji un divi bērdiji - ar tādu sniegumu pirmajam desmitniekam bija par maz, un pirms nākamā raunda Gulbe dala 12.vietu.

Līderes pozīcijās pēc pirmās dienas ir Annika Sorenstam un Lorena Ochoa, kuras nospēlēja ar -5. Uzvarētāju sveiks svētdien pēc četru kārtu rezultātu apkopošanas. Ja lauri tiks Sorenstam, viņa pirmā kļūs par turnīra seškārtēju uzvarētāju. Līdz šim vēl nevienai golferei nav izdevies vienā LPGA turnīrā triumfēt sešas reizes.

Savukārt Ochoa ir līdere naudas listē, un meksikāniete saglabā cerības uz gada spēlētājas titulu. "The Canyons Course" spēlētajas balvās sadalīs vēl 875 000 dolāru.

Pirms gada "Samsung" pasaules čempionāts bija debijas turnīrs jaunizceptajai profesionālei Michelle Wie. Tolaik 16 gadus vecā meitene būtu finišējusi ceturtā, ja vien viņu nediskvalificētu par noteikumu pārkāpumu. Šogad Wie pēc pirmās kārtas ir turpat kur Gulbe, taču pēc pamatīgām rezultāta "šūpolēm" ar īglu un četrkāršu bugiju.

Vieta "Samsung" pasaules čempionātā bija garantēta četrām šīgada "Major" turnīru uzvarētājām, bet pārējās vakances sadalīja LPGA naudas listē vadošajām spēlētājām un "Ladies European Tour" līderei. Izņēmums ir pašreizējā čempione Sorenstam un Wie, kas startē kā rīkotāju ielūgta spēlētāja.

"Samsung" pasaules čempionāta rezultāti: http://www.lpgascoring.com/leaderboard.html

Pēdējās izmaiņas , 13.10.2006.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē