Arhīvs
26. Aprîlis, 2024. Alīna, Sandris, Rūsiņš, Geraldine
Pāru kaujas
rezultâti

Dome pateicas „Ozo Golf Club”

Rīgas domei aizvadītajā nedēļas nogalē sveicot pilsētas skaistāko dārzu un apstādījumu īpašniekus, kā arī to kopējus, netika aizmirsts „Ozo Golf Club”, kam dominieki pateicās par mūsdienīgu un kvalitatīvu dārznieku darbu.

Dome sveica 27 pilsētas skaistāko dārzu un apstādījumu īpašniekus, savu uzmanību kvalificējot četrās kategorijās. Labāko dārzu īpašniekiem dome pasniedza godinājumus, tencinājumus, atzinības un pateicības.

„Ozo Golf Club” paveiktais tika atzīts par tencinājuma kategorijai atbilstošu. Tāpat kā "Ozo Golf Club" tencinājumus saņēma arī Berga bazārs un vairāki privātīpašnieki par skaistu un interesantu dārzu izveidošanu.

Par mūsdienīgiem apstādījumiem un kvalitatīvu dārznieka darbu visaugstākos godinājumus saņēma "Tomsona terases", bērnudārzs "Liesmiņa" un kāds Mežaparka iedzīvotājs.

Atzinības lielākoties saņēma privātīpašnieki par skaistiem dārziem, bet "Hansabanka" - par veiksmīgu dizaina elementu vides risinājumu. Visvairāk pateicības izteica daiļdārzu un apstādījumu īpašniekiem.

Konkursu par skaistākajiem dārziem un apstādījumiem Rīgas dome rīkoja jau otro gadu, un šogad vērtēšanas komisija saņēma 68 pieteikumus, no kuriem visvairāk bija no Mežaparka - 25.

Pēdējās izmaiņas , 11.10.2006.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē