Arhīvs
29. Marts, 2024. Aldonis, Agija, Ranta, Gudrūna
Pāru kaujas
rezultâti

Sezonu noslēgs bulgāri

Eiropas golfa sacensību sezonai tuvojoties noslēgumam, pēdējie savu atklāto amatieru čempionātu oktobrī aizvadīs bulgāri. Handikapa robeža, spriežot pēc EGA publicētā, ir 16, un dažas dienas pieteikumu iesniegšanai vēl palikušas. Citstarp ir publicēta arī pilna jaunākā statistika un reitingi, kas apskatāma attiecīgajās golfs.lv sadaļās.

Otrais Bulgārijas atklātais amatieru čempionāts notiks no 6. līdz 8. oktobrim, golferiem pulcējoties netālu no Sofijas esošajā "St. Sofia Golf Club". PAR 72 laukums gan pamatīgi cieta 2005.gada plūdos, tādēļ ik kārtā divas reizes tiks spēlētas pirmās deviņas bedrītes.

Lai gan tas tiek dēvēts par otro Bulgārijas atklāto čempionātu, patiesībā tas būs pirmais, jo pirms gada sacensības atcēla nacionala mēroga plūdu dēļ. Kopumā ir paredzēts izspēlēt divas kārtas pa 18 bedrītēm, un pieteikumi Bulgārijas Golfe federācijai jānosūta ne vēlāk par 28.septembri.

Ar senām tradīcijām un lieliem sasniegumiem golfā bulgāri pagaidām nevar palepoties - nacionālā golfa asociācija dibināta 2001.gadā, un trīs gadus vēlāk tā uzsāka sadarbību ar Sentendrjūsas R&A.

Pieteikuma forma Bulgārijas atklātajam amatieru čempionātam: http://www.golfbg.com/files/ENTRY_FORM.doc

Pēdējās izmaiņas , 27.09.2006.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē