Arhīvs
29. Marts, 2024. Aldonis, Agija, Ranta, Gudrūna
Pāru kaujas
rezultâti

Eiropai divu punktu pārsvars

Īrijā saulainajā "K Club" laukumā piektdien ar četru pāru fourball cīņām sācies ilgi gaidītais Ryder kausa turnīrs. Trofejas pašreizējiem īpašniekiem eiropiešiem maču sākums izrādījies veiksmīgāks, pirmajā raundā iegūstot viena punkta pārsvaru. Tikpat veiksmīgi noslēdzās foursomes, un sestdienu Eiropas komanda uzsāka ar rezultātu 5:3.

Vienīgo foursomes uzvaru Eiropai guva Luke Donald un Sergio Garcia, ar 2up pieveicot Tiger Woods un Jim Furyk. Trīs pārējās cīņas noslēdzās neizšķirti. Punktus dalīja Padraig Harrington/Paul McGinley pret Chad Campbell/Zach Johnson, Dawid Howell/Henrik Stenson pret David Toms/Stewart Cink un Colin Montgomerie/Lee Westwood pret Phil Mickelson/Chris DiMarco.

Piektdien priekšpusdienā Eiropas komanda pēc fourball bija vadībā ar 2,5:1,5.

Neraugoties uz kļūmīgo sākumu, un Tiger Woods sitienu no 1. tee ar 3.vudu ūdenī, viņš kopā ar Jim Furyk ar 1up pieveica eiropiešus Colin Montgomerie un Padraig Harrington. Woods bez kautrības atzina, ka komandā bijis otrais numurs, un lielākie nopelni par uzvaru pienākas viņa partnerim.

Vēl pus punktu amerikāņiem sagādāja Stewart Cink un J.J. Henry, nospēlējot neizšķirti ar angli Paul Casey un zviedru Robert Carlsson.

Eiropas komandai toties tika divas uzvaras - spāņu duets Sergio Garcia un Jose Maria Olazabal ar 3&2 bija pārāks pār David Toms un Brett Wetterich, savukārt ziemeļīrs Darren Clarke un anglis Lee Westwood ar 1up pieveica Phil Mickelson un Chris DiMarco komandu.

Pēdējās piecās Ryder kausa izcīņās četras reizes labāki ir bijuši eiropieši.

Ryder kausa aktuāli rezultāti: http://www.rydercup.com/2006/europe/scoring/

Pēdējās izmaiņas , 23.09.2006.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē