Arhīvs
26. Aprîlis, 2024. Alīna, Sandris, Rūsiņš, Geraldine
Pāru kaujas
rezultâti

Puksts iekļūst Kalifornijas čempionātā

Amerikas Rietumu krastā par sevi nopietni atgādinājis Dāvis Puksts, kvalificējoties Kalifornijas štata atklātajam čempionātam - Amerikas golfa asociācijas (USGA) trešajam nozīmīgākajam turnīram aiz „US Open” un „US Amateur Open”!
 
Amerikas spēcīgākā golfa štata čempionātā ir piedalījušies daudzi pasaules slavenākie golferi, un arī šogad paredz kādu 10 bijušo vai esošo PGA tūres spēlētāju dalību. Kvalifikācijā kopumā bija četras atlases kārtas. Turnīrā, kur spēlēja Puksts, no 105 dalībniekiem uz finālu pēc nolikuma ņēma 35 labākos. Lielajā finālturnīrā piedalīsies apmēram 240 štata labākie golferi un vadoši spēlētāji arī no citiem štatiem. 

Iekļūšanu Kalifornijas čempionāta pamatturnīrā Puksts uzskata par savu līdz šim lielāko sasniegumu golfā.
 
Spriedze atlases turnīrā bija milzīga jo tas ir tikai viens raunds un neviens nezina, ar kādu rezultātu vajag nospēlēt, vēsta Puksts.
Viņš bija tuvu tam, lai paliktu aiz svītras, un pie vainas bijuši trīs puti uz 18. grīna. „Domāju ka tas man liegs tikt iekšā, bet par laimi barjera pacēlās uz +1 virs PAR,” atzīt Puksts, kam 73 sitienu rezultāts ļāva dalīt 28.vietu teju 100 dalībnieku konkurencē.
 
Kalifornijas štata čempionāts notiks no 28. līdz 30. septembrim divos laukumos – „Redhawk Golf Club” un „CrossCreek Golf Club”. Tie ir vieni no Dienvidkalifornijā skaistākajiem un grūtākajiem laukumiem, turklāt viens no tiem ir 7500 jardu garš.
 
Puksts sola cītīgi gatavoties finālam, lai parādītu savu labāko spēli. „Pašlaik esmu labā formā, un esmu izpildījis savu galveno uzdevumu, ko pagājušajā gadā uzskatīju par utopiju. Tagad varēšu turnīrā spēlēt atbrīvoti,” saka Puksts.

Kvalifikācijas turnīra rezultāti: http://cso.bluegolf.com/bluegolf/cso6/event/cso65/contest/1/leaderboard.htm

"California State Open": http://cso.bluegolf.com/bluegolf/cso6/event/cso63/index.htm

Pēdējās izmaiņas , 22.09.2006.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē