Arhīvs
20. Aprîlis, 2024. Mirta, Ziedīte, Amula
Pāru kaujas
rezultâti

Jansone kā līdere

Vēl vienu turnīru studentes kārtā aizvadījusi Laura Jansone, un arī šoreiz rezultāti apliecina, ka Austrumtenesijas Valsts universitāte (ETSU) ir skatījusies pareizā virzienā. Jansone bija labākā no "Lady Bucs" komandas golferēm, "Napa River Grill Cardinal Cup" individuālajā vērtējumā dalot 9.vietu. Komandu cīņā ETSU pieturējās pie vidusmēra, ierindojoties 7.vietā.

ETSU komanda labi nospēlēja pēdējā dienā, kad bija otrā 13 komandu konkurencē.

Komandas līderes lomā izvirzījās Jansone, summā nospēlējot ar +9 virs PAR, kas ļāva dalīt 9.vietu. Turklāt pēdējā kārtā Jansones rezultāts bija PAR atbilstoši 72 sitieni, un teju 80 spēlētāju konkurencē labāka par viņu bija tikai viena golfere.

ETSU golfa galvenā trenere Stefanie Reynolds atzina, ka komandu vērtējumā būtu vajadzējis tikt augstāk, taču pēdējā kārtā komanda sasniegusi tai izvirzītos uzdevumus. Ar komandas nostiprināšanās gaitu trenere ir apmierināta, un uzskata, ka turpmāk ies vēl labāk.

Nākamais turnīrs Jansonei un "Lady Bucs" sāksies septembra pēdējā dienā Ziemeļkarolīnā, kur risināsies "Great Smokies Women’s Golf Championship".

"Napa River Grill Cardinal Cup" komandu rezultāti: http://www.golfstatresults.com//public/leaderboards/team/static/team800.html 

"Napa River Grill Cardinal Cup" individuālie rezultāti: http://www.golfstatresults.com//public/leaderboards/player/static/player800.html

Pēdējās izmaiņas , 20.09.2006.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē