Arhīvs
29. Marts, 2024. Aldonis, Agija, Ranta, Gudrūna
Pāru kaujas
rezultâti

Lietuvai savs PGA

Vienā jomā golfa pastarīte Lietuva ir pamanījusies tikt priekšā saviem Baltijas brāļiem - tagad mūsu dienvidu kaimiņiem ir sava Profesionālo golferu asociācija (PGA). Tiesa, vērtējot pēc abu Lietuvas PGA biedru pasēm, īsti lietuviska jaunā organizācija nav, taču fakts paliek fakts - tā skaitās nacionālā PGA.

Lietuvas PGA reģistrēšanas darbus bija uzņēmies "Sostiniu Golfo Klubas" pro Brett Brasier, kurš par notikušo faktu painformēja golfs.lv. Brasier ir anglis, un Lietuvas PGA reģistrēšanā liela loma bijusi viņa dzimtenes Profesionālo golferu asociācijas palīdzībai.

Brasier nemaz nemulsina, ka Lietuvas PGA viņi pagaidām ir tikai divatā ar vēl vienu ārzemnieku, kas strādā "Europos Centro Golfo klubas". Šī otra Lietuvas klasiskā laukuma atklāšana gan esot gaidām tikai nākamajā sezonā.

Abi pastāvīgie Latvijas golfa profesionāļi ar savas PGA organizēšanu nesteidzas, un pēc Brasier teiktā tas nemaz nav viegls pasākums, jo ar nepieciešamo papīru lērumu varētu noklāt ne vienu vien grīnu. Sava PGA nav arī Igaunijai, kuru pro ir pietuvināti Somijas PGA apritei.

Pēdējās izmaiņas , 14.09.2006.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē