Arhīvs
26. Aprîlis, 2024. Alīna, Sandris, Rūsiņš, Geraldine
Pāru kaujas
rezultâti

Jansonei lieliska debija

Ja Austrumtenesijas Valsts universitātē (ETSU) kāds Lauras Jansones uzaicināšanu golfa komandā varbūt uzskatīja par zināmu avansu, tad jau pirmajā turnīrā bijusī Latvijas junioru izlases līdere visus pārliecināja par pretējo. Universitātes "Lady Bucs" komanda studentu sezonu sāka ar uzvaru "Draper Valley Womens Invitational", bet individuālajos rezultātos Jansone dalīja 7.vietu.

"Draper Valley" 5910 jardu garajā laukumā sacentās 18 augstskolu komandas, un viena sitiena tiesa pēc trīs kārtu izspēles ļāva "Lady Bucs" tikt pie pamatīga kausa.

Jansones rezultāts summā bija 223 sitieni (71-74-78), kas ir +7 virs PAR. Savā komandā jūrmalniecei bija dalīts otrais labākais rezultāts.

ETSU mājaslapā uzsvērts, ka par lielisko sezonas sākumu jāpateicas arī komandas debitantēm, kas nospēlējušas bezbailīgi. Sajūsmā par savu komandu bija arī tās galvenā trenere Stefanie Reynolds.

"Ir redzams, ka šai komandai ir īpaša mentalitāte," teica Reynolds. "Visas šīs meitenes iepriekš ir bijušas uzvarētājas, un viņām vienalga ar ko spēlēt - viņas cīnās par uzvaru. Mēs šodien cerējām uz visām trijām debitantēm, un viņas visu turnīru nospēlēja kā veterānes. Ir ļoti svarīgi, ka mums ir debitantes, kas nebaidās."

Reynolds uzskata, ka universitātei šogad ir visu laiku stabilākā komanda. Nākamais turnīrs "Lady Bucs" sāksies 18.septembrī, kad Simpsonvillā, Kentuki štatā, cīņa ritēs "Napa River Grill Cardinal Cup".

"Draper Valley Womens Invitational" rezultāti (PDF fails): http://www.etsubucs.com/uploads/files/Results-2.pdf

ETSU par "Draper Valley Womens Invitational": http://www.etsubucs.com/sports/wgolf/release.asp?RELEASE_ID=9088

Pēdējās izmaiņas , 13.09.2006.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē