Arhīvs
26. Aprîlis, 2024. Alīna, Sandris, Rūsiņš, Geraldine
Pāru kaujas
rezultâti

Pļavu golfā jauns čempions

Kopš 1999.gadā aizsākās Latvijas pļavu golfa čempionātu rīkošanas tradīcija, sezonas uzvarētāju laurus līdz šim bija plūkuši četri golferi. Šogad ar Valmieras spēkiem čempionu kvartets pārtapa par kvintetu – stabili nospēlējot pēdējo posmu Gulbenes rajona „Siltajos”, apsveikumus par pirmo vietu saņēma Ainārs Počs.

Sezonas kopvērtējumā Počs par četriem punktiem apsteidza pērnā gada čempionu Agri Šalmi. Turklāt tiesības uz otro vietu sezonas kopvērtējumā Šalmim vēl nācās aizstāvēt pārspēlē ar Modri Zvirbuli, jo 10 posmu summā abi bija savākuši vienādu punktu skaitu.

Lietus pamērcētajā pēdējā posmā savu pirmo uzvaru šogad guva Jurģis Ābele, tomēr ar to bija krietni par maz, lai summā tiktu augstāk par 4.vietu un pretendētu uz vietu trijniekā. Divos izlaistajos posmos saņemtās nulles neļāva pļavu golfa vēsturē veiksmīgākajam spēlētājam pacīnīties par galvenajām balvām.

Počs „Silto” posmu noslēdza 3.vietā, taču tas bija pietiekami, lai kopvērtējumā nepalaistu garām Šalmi, kam pārspēlē par 2.-4.vietu neveicās tik labi kā konkurentiem. Blīvo rezultātu dēļ pārspēlēs nācās doties 19 golferiem.

Atsevišķajā dāmu ieskaitē ārpus konkurences bija Anita Rasiņa, pārliecinoši izcīnot pirmo vietu. Arī sezonas pēdējā posmā Rasiņa nebija pārspējama.

Aizvadītā sacensību sezona pļavu golferiem bija zīmīga ar vēl vienu faktu – vismaz kādā no čempionāta posmiem spēlēja 113 dalībnieki, sasniedzot jaunu sacensību popularitātes rekordu.

Pēdējās izmaiņas , 13.09.2006.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē