Arhīvs
26. Aprîlis, 2024. Alīna, Sandris, Rūsiņš, Geraldine
Pāru kaujas
rezultâti

Gavars akbar

Izmantojot iespēju vēl uz kādu brīdi atlikt atgriešanos skolā, trīs golferi devušies pārstāvēt Latviju Turcijas amatieru "Open", kas risinās "Kemer Golf & Country Club". Pēc ceturtdien aizvadītās pirmās kārtas visaugstāk no latviešiem ticis Mikus Gavars, ar 80 sitieniem (+7 virs PAR) dalot 30.vietu. Kārlis Broders un Reinholds Pīrāgs dala 58.vietu 89 dalībnieku konkurencē.

"Turkish Open" pēc otrās kārtas ir paredzēts kats - 70.vieta plus tādi pat dalītie rezultāti. Broders ar Pīrāgu pagaidām pie šīs robežas balansē viena sitiena attālumā, bet Gavara pozīcijas šķiet drošākas. Katu pārvarējušie spēlēs vēl divas kārtas, līdz svētdien varēs sveikt čempionu.

Broders un Pīrāgs 6113 metrus garo PAR 73 laukumu izspēlēja ar 86 sitieniem. Zem PAR ir tikai līderis - viens no Turcijas golferiem.

Turki šoreiz ir parūpējušies, lai viņu piekto "Open" varētu uzskatīt par Austrumu viesmīlības paraugu. Trim nacionālās federācijas pieteiktiem spēlētājiem un viņu pavadonim jāparūpējas tikai par nokļūšanu Stambulas lidostā, bet visi tālākie ar uzturēšanos un dalību turnīrā saistītie izdevumi ir rīkotāju ziņā.

Tik vilinošu iespēju nav laiduši garām 23 valstu 90 amatieri, no kuriem pašu turku nav vairāk par diviem dučiem. Pirmā kārta nebija diez ko veiksmīga četriem igauņiem - neviens no viņiem pagaidām nav ticis augstāk par dalītu 62.vietu.

Mājās palikušie tikmēr gatavojas daudzo turnīru nedēļas nogalei. Vienā no tiem - Ģimeņu kausa izcīņas noslēguma posmā - starts sestdien būs shotgun formātā plkst. 10.

"Turkish Amateur Open Championship" rezultāti pēc 1.dienas: http://www.tgf.org.tr/ekicerikler2.asp?id=76 

Pēdējās izmaiņas , 08.09.2006.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē