Arhīvs
26. Aprîlis, 2024. Alīna, Sandris, Rūsiņš, Geraldine
Pāru kaujas
rezultâti

Turnīros Ungārijā un Somijā

Interešu lokam neaprobežojoties tikai ar spēlēšanu savos laukumos, aizvadītās nedēļas nogalē Latvijas golferi bija redzami arī Igaunijā un Ungārijā. „Ozo Golf Club” pro Artūrs Krukovs kaimiņos EGCC jauno laukumu iepazina profesionāļu mačos, savukārt Elīza Vilde un Linda Dobele pirmo reizi ārzemju sacensību pulveri ostīja Ungārijas junioru „Open”.

Ar Ungārijas turnīra rīkotājiem kopīgu valodu „Evian Masters” turnīra laikā atrada Santa Puče. Pēc rīkotāju aicinājuma abām meitenēm bija apmaksāta dzīvošana uz vietas, un „Old Lake Golf & Country Club” laukumā pie Budapeštas, kur notiek arī „Ladies European Tour” posms, visus spēkus varēja veltīt spēlei.

Ārzemju ugunskristībās spēlējot galvenajā handikapa grupā (HCP 0-24), Dobele izcīnīja 29.vietu 45 dalībnieku konkurencē, bet Vilde bija 41. Smagāk uz leju pavilka pirmās dienas rezultāti, savukārt otrajā kārtā jau veicās labāk.

Tikmēr otrā debess pusē Igaunijā profesionālās „Finnish Golf Tour” posmā uzspēlēja Krukovs. Divās kārtās savācot +25 virs PAR (+16 un +9), Krukovs ieņēma 83.vietu 87 dalībnieku konkurencē, nepārvarot katu.

Izšķirošajai trešajai kārtai kvalificējās golferi, kas divās dienās summā nospēlēja ar +6 virs PAR.

Līdzīgi kā „Ozo Golf Club” notikusī „Hansabanka Baltic Open”, arī „Hansabank Estonian Open” bija „Nordic League” ieskaitē vērtējamas sacensības, tikai igauņiem galvenokārt piedalījās Somijas „Finnish Golf Tour”, nevis Zviedrijas „Telia Tour” profesionāļi. Balvu fonds Igaunijā gan bija jūtami plānāks – 25 000 eiro.

Uzvarētājs Somijas golferis Casimir Collin trīs kārtu summā „Estonian Golf & Country Club” laukuma PAR 72 „Sea Course” nospēlēja ar -8 zem PAR.

„Hansabanka Estonian Open” rezultāti: http://golfpiste.com/fgt/livescoring/index.asp?KilpailuID=14385&ksid=3&sarjaID=1&lang=fi

Ungārijas junioru „Open” rezultāti: http://www.golfnet.hu/UserTournResultList.asp?USERID=&CLUBID=360007&TOURNNBR=185

 

Pēdējās izmaiņas , 29.08.2006.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē