Arhīvs
26. Aprîlis, 2024. Alīna, Sandris, Rūsiņš, Geraldine
Pāru kaujas
rezultâti

"R.A.S.A. Open" ūdens cīņās

Sen nepieredzēti piedzīvojumi svētdien bija "R.A.S.A. Open" dalībniekiem, jo pirmo reizi šosezon "Viesturos" lietus neizrādījās tikai īslaicīgs dabas untums. Vienu otru debesu rasas straumes no došanās uz Jaunmārupi atturēja, bet citiem tas nebija nekāds šķērslis. Ar pozitīviem rezultātiem gan varēja palepoties retais - savu handikapu spēja uzlabot tikai pa vienam spēlētājam kungu un dāmu konkurencē.

Spēcīgākajā handikapu grupā vistuvāk pirmajai vietai nonāca Vilis Krištopans un Reinholds Pīrāgs. Tā kā abi guva pa 35 stableford punktiem, visu izšķīra otrais aplis, kuru veiksmīgāk izgāja Krištopans, gados jaunāko konkurentu atstājot 2.vietā. Trešais ar 33 punktiem bija Dāvis Puksts.

Rihards Tiļuks otrajā handikapa grupā sagrāva teoriju, ka tādā lietū nav iespējams labi nospēlēlēt. Savācis 41 stableford punktu, Tiļuks ne tikai uzvarēja savā grupā, bet arī krietni uzlaboja handikapu, turklāt sev līdz šim nepazīstamā laukumā. Trešajā handikapu grupā kungiem nepārspēts palika Andrejs Tiknuss.

Dāmām turnīrs HCP 0-18 grupā izvērtās par Lidijas Gavrilovas un Daigas Puisītes dueli, kurā abas guva pa 25 punktiem. Labāka otrā apļa dēļ uzvarētājas godā tika Gavrilova.

Vienīgā no dāmām, kas spēja uzlabot savu handikapu bija Diāna Lediņa, likumsakarīgi triumfējot HCP 19-40 grupā.

Nākamā nedēļas nogale "Viesturos" ritēs principiāli sportiskākās noskaņās - sestdien un svētdien paredzēts GK "Viesturi" čempionāts.

"R.A.S.A. Open" rezultāti: http://www1.golfs.lv/?src=kal&rub=2006&rezul=147

Pēdējās izmaiņas , 27.08.2006.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē