Arhīvs
26. Aprîlis, 2024. Alīna, Sandris, Rūsiņš, Geraldine
Pāru kaujas
rezultâti

"Viesturos" starp negaisiem

Ne vienam vien golferim, pamostoties svētdienas rītā, bija jāstiprinās garā un miesās, lai nezaudētu apņēmību doties uz "Viesturiem" spēlēt Rīgas rajona kausa izcīņā. Pamatīgās lietusgāzes un negaiss tomēr tikai pabaidīja, un jau pirmie flaiti turnīrā devās visnotaļ patīkamos laika apstākļos. Ar labu spēli omu vēl vairāk uzlaboja uzvarētāji, piemēram, Johnny Fanello, kurš bija labākais spēcīgākajā kungu grupā.

Stableford spēlē HCP 0-12 grupā Fanello uzvarēja ar 37 punktiem. Otro un trešo vietu ieņēma attiecīgi Mārtiņš Pukše un Voldemārs Lejiņš ar 36 punktiem.

Iespaidīgi rezultāti uzvarētājiem bija vairākās citās ieskaites grupās. Lehs Luginskis HCP 13-24 grupā kungiem pie lielākā kausa tika ar 46 punktiem, bet "Viesturu" direktore Sandra Opite HCP 19-40 grupā dāmām pat ievāca veselus 47 punktus. Protams, šādi rezultāti nepalika bez sekām - abu uzvarētāju handikapi nu būs pavisam citi.

Handikapus uzlaboja arī divi pārējie uzvarētāji - Linda Dobele spēcīgākajā handikapu grupā dāmām un Edmunds Bušs HCP 25-36 grupā kungiem.

Rīgas rajona čempionāta rezultāti: http://www1.golfs.lv/?src=kal&rub=2006&rezul=145

Pēdējās izmaiņas , 20.08.2006.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē