Arhīvs
26. Aprîlis, 2024. Alīna, Sandris, Rūsiņš, Geraldine
Pāru kaujas
rezultâti

Pro-Am pieradina pie vēja

Tas, ko "Ozo Golf Club" grīnkīpers Mārtiņš Šternbergs nodēvēja par "nedaudz lielāku pūtienu kā parasti" ne vienam vien "Hansabanka Baltic Open" Pro-Am turnīra dalībniekam radīja pamatīgas problēmas. Komandu profesionāļi, protams, ar Ķīšezeru putās sakūlušo vēju tika galā labāk, tomēr tikai vienam no viņiem izdevās nospēlēt zem PAR un saņemt biezāko aploksnīti. Taču vairāk nekā 20 komandu cīņas ar sevi un vēju bija tikai prelūdija lielajiem mačiem, kas sāksies piektdien.

Komandu ieskaitē Pro-Am turnīrā uzvarēja "Lattelekom", kur spēlēja Arnolds Laksa, Gundars Stūris, Aigars Ceruss un viņu profesionālis Jakob Borregard. Otrā bija "Hansabankas" 1.komanda (Jānis Lielcepure, Viktors Burbo, Gvido Budreiko, Par Nilsson), bet trešo vietu ieņēma "Hotel Valdemārs" komanda (Aleksandrs Čakste, Mikael Lindgren, Anders Lindgren, Pelle Edberg).

Katrā bedrītē komandas rezultātā iekļāva divu veiksmīgāko spēlētāju gūto stableford punktu summu, un uzvarētāji atzina, ka lielā mērā šāds formāts veicināja viņu panākumu.

Ne velti "Ozo Golf Club" kluba mājā datora monitorā gandrīz visu dienu bija atvērta laika ziņu lapa, kas ne brīdi nesolīja vairāk par septiņiem metriem sekundē stipru pūtienu. Patiesība gan bija krietni skarbāka.

Spēcīgais vējš izrādījās nopietns pārbaudījums arī profesionāļiem - uzvarētājs Jonatan Fransson nospēlēja ar 70 sitieniem, bet nevienam citam neizdevās pakļūt zem PAR. Dažu komandu pro rezultāti bija pat virs 80 sitieniem.

Visgrūtāk sarast ar vēju bija tiem Pro-Am ārzemniekiem, kas "Ozo Golf Club" spēlēja pirmo reizi, un ne jau profesionāļu lomā. Golfs.lv redzētais visneprecīzākais sitiens no izaicinošās 13. bedrītes tee beidzās ar to, ka viena viesa raidītā bumbiņa apstājās pie driving range izsitiena vietu rindas tālākā gala, tātad turpat blakus 14. bedrītes dzeltenajiem tee.

Taču Pro-Am labi gādāja par to, lai visi labā noskaņojumā varētu sagaidīt "Hansabanka Baltic Open" sākumu. Pirmā kārta piektdien sāksies plkst. 8 no 1. un 10. tee. Latviešu junioriem starta laiki ir rīta pusē, bet vietējie pro laukumā dosies pēcpusdienā - plkst. 8.40 Mikus Gavars, plkst. 9.30 Dāvis Puksts, plkst. 13 Valdis Liepiņš un plkst. 14.40 Artūrs Krukovs.

Rezultātiem varēs sekot: http://www.golfdata.se/live/res_lbo.asp?tk=D0630XX&tour=ST Turpat apskatāms arī spēlētāju sadalījums flaitos.

Kāds būs uzvarētāja rezultāts? Piedāvājam to prognozēt sadaļā "Golfs.lv jautā"!

Pēdējās izmaiņas , 27.07.2006.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē