Arhīvs
20. Aprîlis, 2024. Mirta, Ziedīte, Amula
Pāru kaujas
rezultâti

Vairāk vietas palicējiem

Daudzu golferu došanās uz dažādiem aizrobežu turnīriem ir jūtami paplicinājusi nedēļas nogalē paredzēto sacensību dalībnieku rindas. Sestdien "Inter Rīga Sharp Open", neraugoties uz rīkotāju gatavību pieņemt neierobežotu skaitu pieteikumu, būs nepilni septiņi desmiti spēlētāju, bet dienu vēlāk uz GK "Viesturi" "Isover" kausa izcīņu ir gatavi doties nedaudz mazāk par pieciem desmitiem golferu.

Jāatzīmē, ka līdzdalību Latvijas un Igaunijas mačsacīkstē par šķērsli svētdien spēlēt jau "Viesturos" neuzskata Viļa Krištopana, Reinholda Pīrāga un Svena Marksa trio. Lai gan principiālā valstu komandu cīņa Nitvaljā noslēgsies tikai sestdien vakarā, svētdien viņiem plkst. 10.50 ir rezervēts starta laiks "Viesturos".

Ārzemju turnīri jo īpaši jūtami ir paplicinājuši dāmu rindas - "Viesturos" plāno spēlēt septiņas golferes, un arī "Ozo Golf Club" situācija ir līdzīga.

"Inter Rīga Sharp Open" pieteikumu sarakstā ir arī Anete Indulēna, kura kopā ar savām komandas biedrēm pašlaik vēl cīnās Eiropas meiteņu komandu čempionātā Dānijā. Ceturtdien "Esbjerg Golfklub" sākās match-play fāze, kurā Latvija ar Islandi un Īriju cīnās par 16.-18.vietu 18 komandu konkurencē.

Cīņā ar islandietēm tika piedzīvots dramatisks zaudējums ar 2:3. Priekšpusdienā gan LauraJansone/Māra Puisīte, gan Anete Indulēna/Elīna Streļuka ar 1&3 zaudēja pāru spēlēs. Vēlāk individuāli uzvarēja Jansone (6&5) un Indulēna (2&0), tomēr Mārai Puisītei cīņā ar pretinieci nedaudz pietrūka (1&0).

Eiropas meiteņu čempionāta rezultāti: http://www.dgu.org/egtc2006/livescoring?altTemplate=Heltblankmedrefresh3

"Inter Rīga Sharp Open" tee times: http://www.ozogolf.lv/events/teetimes/sharp_tee.doc

GK "Viesturi" "Isover" kausa tee times: http://www1.golfs.lv/?src=kal&rub=2006&rezul=131

Pēdējās izmaiņas , 13.07.2006.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē