Arhīvs
24. Aprîlis, 2024. Visvaldis, Visvaris, Ritvaldis, Nameda
Pāru kaujas
rezultâti

Svensson ietur stilu

Pasaules latviešu „Open” kausa izredzes kļūt par pirmo balvu, kas vienmēr izcīnīta ar rezultātu ne sliktāku par „Ozo Golf Club” laukuma PAR, kļūst arvien reālākas. Respektējot līdzšinējās tradīcijas, kluba pro Hakan Svensson sestdien uzvarēja ar 71 sitienu, stroke vērtējumā trijniekā aiz sevis atstājot kolēģi Artūru Krukovu un laukuma arhitektu Rob Swedberg.

Ne tik veiksmīga diena bija junioru līderiem. Mikus Gavars dalīja 4.vietu ar Aigaru Pērkumu, bet Kārlim Broderam ar Dāvi Pukstu tika dalīta 9.vieta.

Toties apmierināti varēja būt patlaban tālāk no junioru spices esošie – Reinholds Pīrāgs dalīja 6.vietu, savukārt Svens Markss pakāpās uz dalītu 11.vietu.

Sacensības ritēja kopējā kungu un dāmu ieskaitē, taču, lai arī nespēlēja junioru izlases golferes, jāatzīmē Daigas Puisītes rezultāts. Viņa ar 76 sitieniem un dalītu 6.vietu bija labākā no dāmām.

Balvas pasniedza arī HCP neto spēlē, kur uzvarēja Arnolds Laksa. Otro un trešo vietu ieņēma Swedberg un Pērkums.

Šim Pasaules latviešu „Open”, ko atbalstīja "Kemira", laiku droši vien bija pasūtījuši tautieši Brazīlijā. „Ozo Golf Club” termometrs gan bija saķēris mazliet par daudz saules, rādot 45 grādus, tomēr golferi par karstumu nekurnēja, tikai piebilstot, ka šoreiz uz beigām spēlēt bijis grūtāk nekā citas reizes.

Jūlija saules karsēto nedēļas nogali svētdien turpinās Ģimeņu kausa dalībnieki „Viesturos”.

Pasaules latviešu „Open” rezultāti: http://www1.golfs.lv/?src=kal&rub=kal&rezul=123&PHPSESSID=a239730774170e6b5d9a4132bdb612ec

Pēdējās izmaiņas , 08.07.2006.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē