Arhīvs
27. Aprîlis, 2024. Tāle, Raimonda, Raina, Droztala, Klementīne
Pāru kaujas
rezultâti

Tā neko, „Ecco”

Ja svētdien „ Ecco” tūres pirmais posms neizcēlās ar milzīgu dalībnieku pūli, tad komandu sastāvs bija tāds, ka scramble HCP neto spēlē tikai ar rezultātu zem laukuma PAR varēja sevi dēvēt par uzvarētāju. Labākie Salienas Dārzu laukumā (PAR 27) izrādījās juniori Mikus Gavars un Kārlis Broders, kam arī komandas nulles handikaps nebija šķērslis, lai divus devītniekus izspēlētu ar 51 sitienu.

Balvā uzvarētāji nopelnīja „Ecco” kurpes, kuras paši pēc savas patikšanas varēs izvēlēties kādā no šī zīmola veikaliem Rīgā vai Salienas pro veikalā.

Tukšā nepalika arī otrās un trešās vietas ieguvēji. Vēl viens juniors Svens Markss, apvienojies ar „Ozo Golf Club” pro Hakan Svensson, izcīnīja 2.vietu, oficiālajā neto vērtējumā no uzvarētājiem atpaliekot  par viena sitiena tiesu. Trešie saules pielietajā laukumā bija Guntis un Ralfs Šantari ar neto 54 sitieniem.

Vienu neto sitienu aiz labāko trijnieka ierindojās Laura un Vilmārs Jansoni.

Startēja 12 komandas, tādēļ uzvarētāji tūres kopvērtējumā iekrāja 12 punktus. Nākamais no atlikušajiem trim posmiem risināsies pēc mēneša 23.jūlijā.

"Ecco" tūres pirmā posma rezultāti apskatāmi, klikšķinot uz karstās saites, kā arī šeit: http://www1.golfs.lv/?src=kal&rub=kal&rezul=181

Pēdējās izmaiņas , 18.06.2006.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē