Arhīvs
29. Marts, 2024. Aldonis, Agija, Ranta, Gudrūna
Pāru kaujas
rezultâti

Woods aiz "US Open" kata

Pasaules ranga līderis Tiger Woods piektdien pirmo reizi profesionālā golfera karjerā nepārvarēja kvalifikācijas robežu kādā no "Major" turnīriem, "US Open" izstājoties jau pēc otrās kārtas. Divu kārtu summā Woods "Winged Foot Golf Club" nospēlēja ar 12 virs PAR. Lai kvalificētos pēdējām divām kārtām, bija jānospēlē ne sliktāk par +9 virs PAR.

Woods sacensību apritē atgriezās pēc deviņas nedēļas ilgušas pauzes, ko izraisīja viņa tēva nāve.

Profesionāļa statusā Woods spēlē kopš 1996.gada sezonas beigām, un līdz šim viņam vienmēr bija izdevies pēc divām pirmajām kārtām pārvarēt kvalifikācijas barjeru gada četros prestižākajos turnīros. Tiesa, Woods 1996.gadā palika aiz kata "US Masters", taču tolaik viņš vēl bija amatieris.

Spēlējot PGA tūrē, Vudss tikai ceturto reizi karjerā nepārvarēja kvalifikācijas robežu. Ar 142 turnīros pēc kārtas pārvarēto kvalifikāciju 10 "Major" uzvarētājs Woods ir PGA tūres rekordists. "Major" turnīros pēc kārtas pārvarēto katu rekordu Woods dala ar Jack Nicklaus, kam pirmajam to izdevās paveikt 39 reizes.

Otrajā kārtā Woods neveicās ne sitienos no tee, ne uz grīniem. "Mans draivs nebija labs, nespēju labi sist ar dzelžiem, un nepratu sajust grīnu ātrumu. Tā nav laba kombinācija," teica 30 gadu vecais Woods.

Līderis pēc divām kārtām ar -1 zem PAR ir amerikānis Steve Stricker, par vienu sitienu apsteidzot skotu Colin Montgomerie. Sarežģītajā laukumā tikai pieci golferi piektdien prata nospēlēt zem PAR.

Aiz kata palika arī līdzšinējais "US Open" čempions jaunzēlandietis Michael Campbell.

Pēdējās izmaiņas , 17.06.2006.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē