Arhīvs
29. Marts, 2024. Aldonis, Agija, Ranta, Gudrūna
Pāru kaujas
rezultâti

Šantars uzvar „Eclectic” posmā

Visas sezonas garumā Salienas Dārzu laukumā paredzēto „Eclectic” tūri trešdien ar uzvaru iesāka Guntis Šantars. Lai gan jāizspēlē tikai deviņas PAR 3 bedrītes, balva posma uzvarētājam pienākas itin solīda – jebkurš jaunākais „Volkswagen” auto modelis testa braucienam nedēļas nogales garumā. 

Šantars deviņās bedrītēs savāca 17 stableford punktus. Otrais ar 14 punktiem bija Lars Jonsson, bet trešo vietu ieņēma Normunds Mazjānis ar 12 punktu guvumu. Ja pirmās vietas ieguvējam pienākas balva no „Auto Baltic Group – Volkswagen”, tad pārējie laureāti saņēma attiecīgi kabineta golfa komplektu un golfa bumbas. 

Rīkotāji aicina visus interesentus pievienoties nākamajos „Eclectic” tūres posmos, kur tiek solītas ne sliktākas balvas. Dalības maksa par piedalīšanos deviņu bedrīšu stableford turnīrā, kā jau minēts, ir trīs lati. 

Uz sacensībām var braukt gan ar paša iepriekš sarunātu spēles partneri, gan satikt tādu uz vietas „Saliena Golf”. Tūres posms sākas plkst. 15, bet pēdējais starta laiks paredzēts plkst. 19. 

Visus neskaidros jautājumus par „Eclectic” tūres nolikumu un vērtēšanas principiem var precizēt „Saliena Golf” (t.29128065).

Pēdējās izmaiņas , 08.06.2006.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē