Arhīvs
26. Aprîlis, 2024. Alīna, Sandris, Rūsiņš, Geraldine
Pāru kaujas
rezultâti

Svētdien lielais 12

Tiem, kuri pēc „LMT Open” jutīs sevī spēku pretendēt uz vietu nacionālajā izlasē startam EGA „Challenge Trophy”, svētdien savu pretenziju pamatotība būs jāpierāda atsevišķā atlases kārtā „Ozo Golf Club”, spēlējot no baltajām izsitienu vietām. Nedēļas pēdējā dienā uz starta kvalifikācijā varēs stāties 12 golferi, kam tiks rezervēti četri tee times

Tātad kvalifikācijas sistēma būs sekojoša - no tiem spēlētājiem, kas ir tiesīgi pārstāvēt Latviju, sestdien „LMT Open” tiks noteikts labāko divpadsmitnieks. Ja kāds no pirmajā ducī iekļuvušajiem kādu iemeslu dēļ uz spēlēšanu EGA „Challenge Trophy” pretendēt nevarēs vai negribēs, iespēja rindas kārtībā ieņemt viņu vietas kvalifikācijas otrajā dienā būs nākamo vietu ieguvējiem. 

Precīzāka loģistika kā „LMT Open” stroke vērtējumā aiz labākajiem 12 palikušie uzzinās, vai viņiem ir izredzes spēlēt svētdien otrajā kvalifikācijas kārtā, kļūs zināma pavisam drīz, un tad arī tiks izziņota. 

Rangu tabulu, pēc kuras noteiks startam „EGA Challenge Trophy” izlasē iekļuvušos spēlētājus, veidos summējot „LMT Open” un atsevišķajā kvalifikācijas kārtā svētdien sasniegtos rezultātus. Uz Slovēniju jūlija sākumā dosies seši golferi, kam pašiem vien par sevi šajā turnīrā būs jāgādā.

Pēdējās izmaiņas , 31.05.2006.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē