Arhīvs
27. Aprîlis, 2024. Tāle, Raimonda, Raina, Droztala, Klementīne
Pāru kaujas
rezultâti

Baltiņš - prezidents, Puisītis - ģenerālsekretārs

Latvijas Golfa federācijas (LGF) biedru pilnsapulcē otrdien par LGF prezidentu kļuva Vilnis Baltiņš seniors, bet ģenerālsekretāra amatā ievēlēja Aldi Puisīti.

Ģenerālsekretāram arī turpmāk būs jārūpējas par praktiskajiem jautājumiem un jādara viss nepieciešamais, lai bez problēmām risinātos visi turnīri, bet prezidentam būs galvenokārt reprezentatīvas funkcijas. Baltiņš seniors piekrita uzņemties LGF prezidenta amatu, taču pats federācijas pilnsapulcē nevarēja piedalīties, jo patlaban ārstējas slimnīcā.

Puisītis pauda gandarījumu par Baltiņa lēmumu piekrist LGF federācijas prezidenta amatam, jo golfā tik autoritatīvas personas piesaistīšanai būs nenoliedzams pozitīvs rezultāts.

Vēl sapulce nolēma LGF uzņemt Dāmu klubu, tādējādi federācijā ir jau septiņi biedri. "Viesturu" klubam un laukumam LGF izteica priekšlikumu izvirzīt kandidātu vienas vietas ieņemšanai federācijas valdē.

Par golfā labi pazīstamo, bet federācijas vadībā jauno amatpersonu plāniem un nodomiem golfs.lv plašāk plāno informēt tuvākajās dienās.

Pēdējās izmaiņas , 11.03.2003.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē