Arhīvs
26. Aprîlis, 2024. Alīna, Sandris, Rūsiņš, Geraldine
Pāru kaujas
rezultâti

Piedāvā darboties federācijas komitejās

Jebkuram, kas jūt sevī potenciālu vēl jo vairāk veicināt golfa attīstību, tiek piedāvāta iespēja iesaistīties Latvijas Golfa federācijas (LGF) komiteju darbā. Tādējādi LGF cer īstenot praksē solīto ciešāko sadarbību ar ikvienu golfa spēlētāju, norādīja LGF ģenerālsekretārs Aldis Puisītis.

LGF izveidotajās komitejās darbosies nevis federācijas valdes locekļi, bet gan tie, kas vēlas virzīt jaunas idejas un veicināt to īstenošanu dzīvē.

Patlaban federācijā darbojas 1) reitinga, 2) sacensību, 3) handikapa un Nacionālās Golfa līgas (NGL), 4) mediju PR un reklāmas komitejas, kā arī 5) jauniešu golfa attīstības komiteja. Drīzumā paredzēts uzsākt darbu arī finanšu komitejā, un, iespējams, varētu tapt vēl kāda komiteja.

Pēc divām nedēļām ir paredzēts apstiprināt komiteju sastāvus, jo drīzais sezonas sākums neļauj ilgāk vilcināties, stāstīja Puisītis. Katrā komitejā varētu darboties 4-5 cilvēki. Kamēr apspriežamie jautājumi tiks izskatīti komitejās, valde neplāno iesaistīties diskusijās, bet gan vēlāk lems par piedāvāto risinājumu apstiprināšanu.

LGF valdes sēdē otrdien turpinājās diskusijas par reitinga sistēmu un NGL reglamenta principiem, taču galīgā lēmuma pieņemšana tika atlikta uz nākamo nedēļu. Reitinga komiteja vēl piestrādās pie pašreizējiem variantiem, un pie jautājuma izskatīšanas valde atgriezīsies pēc nedēļas.

LGF komitejas (2003) un to vadītāji

Sacensību komiteja – vadītājs Zigmārs Puikevics

LGF sacensību organizēšana, tiesnešu darbs

Reitingu komiteja – Mareks Nemme

LGF Reitingu sistēmas izstrādāšana un uzturēšana, uzlabošana

Jauniešu golfa attīstības komiteja – Māris Gulāns

Jaunieši – golfa attīstība, spēlējošie jaunieši, izlase, EJGT

HCP un NGL komiteja – Valters Vilde

Handikapu reģistrēšana un NGL organizēšana

Mediju, PR un reklāmas komiteja – Armands Puče

Sadarbība ar medijiem, sporta veida atspoguļojums

Finanšu komiteja – LGF valdes locekļi

Finanšu piesaiste LGF programmām

Golferiem, kas vēlas darboties kādas komitejas darbā, savu vārdu un komitejas nosaukumu, ka ari kontaktinformāciju vēlams sūtīt LGF prezidenta palīdzei Santai Pučei uz santa@consensuspr.lv

Pēdējās izmaiņas , 18.03.2003.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē