Arhīvs
26. Aprîlis, 2024. Alīna, Sandris, Rūsiņš, Geraldine
Pāru kaujas
rezultâti

Precizēts apvienotais sezonas kalendārs

Lai laicīgi ieplānotu laiku daudzajiem sezonas gaitā paredzētajiem turnīriem, pēc "Viesturu" un "Ozo Golf" iesniegto kalendāru apkopošanas un precizēšanas publicēts kopējais gada turnīru kalendārs. Salīdzinājumā ar iepriekšējo sezonu turnīru ir kļuvis vairāk, un visticamāk kalendārs tiks papildināts arī turpmāk.

Augusta vidū "Ozo Golf" risināsies sezonas galvenais turnīrs Latvian Open, bet jūlija sākumā turpat noskaidros Latvijas čempionāta uzvarētāju. Taču "Ozo Golf" direktors Armands Puče ir pārliecināts, ka tie nebūt nav vienīgie augsta ranga turnīri, kuru dalībniekiem būs jārēķinās ar nopietnu konkurenci un augstiem vidējiem rezultātiem.

Lielo turnīru rangam noteikti būšot piederīgs LMT Open, kas "Ozo Golf" notiks 7. jūnijā. Spriežot pēc darbiem, kas jau tagad tiek veikti turnīra gatavošanā, Puče ir pārliecināts par LMT Open atbilstību ļoti augstiem standartiem. Turklāt LMT interese neaprobežojas ar šo vienīgo turnīru, un mobilo sakaru gigants Latvijas golfā varētu iekārtoties uz ilgu palikšanu.

Līdzīgā līmenī varētu būt arī CAT Open 17. maijā. Tikpat sīvas cīņas kā pirms gada tiek gaidītas Birdie Day (21. jūnijā), kad veiksmīgākais bērdiju speciālists saņems bezmaksas sezonas karti spēlēšanai "Ozo Golf".

Jaunums sezonas kalendārā būs Pasaules latviešu pirmais open 28. jūnijā. Iniciatīvu par šāda turnīra rīkošanu izrādīja ārzemju latvieši, kas, ņemot vērā šovasar gaidāmos Dziesmu svētkus, Latvijā varētu būt sastopami vairāk nekā citus gadus. Tā kā arī amatieru līmenī klaida latviešu līmenis ir vairāk nekā respektējams, vietējiem golferiem tas varētu būt labs stimuls sasniegt augstus rezultātus.

Savukārt "Viesturos" nozīmīgs pasākums būs piecu gadu jubilejas turnīrs 12. jūlijā, kā arī Viesturu Open 30. augustā. Tradicionāli "Viesturos" risināsies arī Ģimeņu kausa izcīņa (25. maijā), kas pagājušajā gadā notika pirmo reizi.

"Viesturu" direktore Sandra Opite pieļāva, ka lielu papildinājumu diez vai sezonas kalendārā var gaidīt, jo kopējais turnīru skaits jau tā ir kļuvis ļoti liels, un sacensības risināsies praktiski katru nedēļas nogali.

Ar kopējo sezonas kalendāru var iepazīties sadaļā 'turnīri-kalendārs'.

Pēdējās izmaiņas , 27.03.2003.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē