Arhīvs
26. Aprîlis, 2024. Alīna, Sandris, Rūsiņš, Geraldine
Pāru kaujas
rezultâti

Lieldienu kausi Krištopanam un Puisītei

Ilgi gaidītais sezonas pirmais reitinga turnīrs - Lieldienu kausa izcīņa - pirmdien "Viesturos" noslēdzās ar Viļa Krištopana un Kristas Puisītes uzvarām. Kungu konkurencē Krištopans un Raitis Bikše izdarīja pa 69 neto sitieniem, un uzvarētāja noteikšanai nācās salīdzināt spēlētāju handikapus. Savukārt dāmām Puisīte uzvarēja ar 66 neto sitieniem.

Stroke vērtējumā kungiem stabili labākais bija "Viesturu" club pro Valdis Liepiņš, izdarot 75 sitienus. Taču nulles HCP viņam Lieldienu kausa vērtējumā neļāva pakāpties augstāk par 8. vietu 66 spēlētāju konkurencē. "Ozo Golf" club pro Arturs Krukovs stroke vērtējumā ar 77 sitieniem bija otrais, bet nākamās vietas par 83 sitieniem ieņēma Krištopans un Normunds Mazjānis.

Dāmām labāko stroke rezultātu - 89 sitieni - sasniedza Laura Jansone, kas kausa izcīņas vērtējumā ar neto rezultātu 70 sitieni bija trešā, palaižot priekšā Elīnu Gulāni (neto 69). Par Lieldienu kausu cīnījās 19 dāmas.

Plašāks turnīra izklāsts ar tā radītajām izmaiņām dāmu un kungu reitingos sekos, bet ar pilnīgiem sacensību rezultātiem var iepazīties sadaļā 'Turnīri-rezultāti'.

Pēdējās izmaiņas , 21.04.2003.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē