Arhīvs
26. Aprîlis, 2024. Alīna, Sandris, Rūsiņš, Geraldine
Pāru kaujas
rezultâti

"Ozo Open" oficiāli atklās "Ozo Golf" sezonu

Pēc vairākiem iesildīšanās turnīriem sestdien "Ozo Golf" sezona sāksies pa īstam, un gada otrā reitinga turnīra dalībniekiem būs iespēja parādīt, ka līdz ar silto pavasari meistarības līmenis ir tikai kāpis augšup. Lai arī nedēļas nogalē sinoptiķi sola vēsāku laiku un, iespējams, lietu, konkurenci tas nemazinās.

Sagaidāms, ka lielākā daļa reitingā vadošo spēlētāju nevēlēsies palaist garām iespēju pārbaudīt spēkus "Ozo Golf" laukumā, tādēļ arī turnīra koeficients būs tuvs vieniniekam.

LGF sacensību komiteja ir akceptējusi kopējos reitinga sacensību noteikumus, ar kuriem pilnībā var iepazīties sadaļā 'Federācija-dolumenti".

"Ozo Open" sezonas atklāšanas turnīram jāpiesakās līdz 1. maija plkst. 17, bet plkst. 20 notiks sacensību izloze. Kā jau reitinga turnīros ierasts, izloze notiks pamatojoties uz spēlētāju HCP, par kritēriju ņemot grupas HCP. Izlozes rezultāti būs galīgi un netiks pārskatīti.

Ja bez attaisnojoša iemesla turnīram pieteicies spēlētājs vēlāk atsakās no starta, vai neierodas uz sacensībām, mēneša reitingā no viņa rezultāta atskaita 30 punktus, taču ne vairāk kā tobrīd ir golfera rēķinā. Reitinga ieskaites gūšanai arī obligāti jāaizpilda LGF statistikas kartiņas.

"Ozo Open" sezonas atklāšanā uzvarētāju noteiks kungu un dāmu konkurencē. Spēlētājiem jāņem vērā, ka laiks 18 bedrīšu iziešanai ir reglamentēts. Laukuma iziešanai kopumā katrai grupai ir paredzētas piecas stundas, bet atsevišķai bedrītei - 15 minūtes.

Kā jau iepriekš tika vēstīts, sacensībām var pieteikties arī pēc noteiktā reģistrācijas laika, taču tad jārēķinās ar dubultu dalības maksu un rezultāts netiks ņemts vērā reitinga ieskaitē.

"Ozo Open" sezonas atklāšanas nolikums

1. Vadība
Sacensības organizē un tiesāšanu nodrošina Ozo Golf Club sacensību komiteja.

2. Laiks un vieta
Sacensības notiek Ozo Golfa Kluba laukumā 2003. gada 3. maijā.  Sākums plkst. 9:00 no 1. un 10. bedrītes saskaņā ar izlozi. 

3. Dalībnieki
3.1 Sacensības notiek dāmu un kungu konkurencē.
3.2 Spēlētājiem HCP kartes obligātas.
3.3 Spēlētāji ar 2003. gada LGF izsniegtajām HCP kartēm iegūst LGF reitinga punktus.

4. Sacensību formāts un noteikumi
4.1 Sacensības notiek saskaņā ar Karaliskā un Antīkā St. Andrews Golfa kluba apstiprinātiem golfa noteikumiem, Ozo Kluba golfa laukuma vietējiem noteikumiem un LGF sacensību nolikumu.
4.2 Sitienu  spēle (stroke) 18 bedres. Ja vairāki spēlētāji dala pirmo vietu, uzvar spēlētājs ar zemāko HCP. Ja HCP vienādi, izspēlē “pēkšņās nāves” pārspēli. Sacensību laiks 1 spēlētāju grupai ne vairāk kā 5 stundas, vienas bedrītes izspēlei ne vairāk kā 15 minūtes.
4.3 Bumbiņu marķēšana obligāta.
4.4 Reitinga ieskaitei obligāti aizpildāmas LGF statistikas kartiņas.
4.5 Spēlētāji iegūst LGF reitinga punktus saskaņā ar LGF Reitinga Nolikumu.

5. Pieteikšanās un izloze
5.1 Spēlētājam ir pienākums pieteikties uz sacensībām līdz 2003. gada 1. maijam plkst. 17:00 Ozo Golfa kluba recepcijā vai pa tālr. 7394399
5.2 Par atteikšanos no dalības turnīrā (vai neierašanos uz turnīru), ja atteikšanās notikusi pēc izlozes sākuma, spēlētājam, kurš ir atteicis savu dalību, vai nav ieradies uz turnīru bez attaisnojoša iemesla, tiek atskaitīti trīsdesmit punkti no attiecīgā mēneša ieskaites reitinga punktu skaita, bet ne vairāk kā par  labāko attiecīgā mēneša reitinga punktu rezultātu.
5.3 izloze notiek pamatojoties uz spēlētāju HCP, par kritēriju nosakot grupas HCP.
5.4 izloze ir atklāta un galīga, un tā  notiek 2003. gada 1. maijā plkst. 20:00

6. Starta laiki
Starts notiks saskaņā ar izlozi. Katrs spēlētājs ir atbildīgs par savlaicīgu ierašanos uz startu.

7. Dalības maksa
Sacensību dalības maksa  Ls 5.00, green fee – Ls 20.00. Kluba biedri un sezonas karšu īpašnieki no green fee maksas ir atbrīvoti. Spēlētājiem, kas piesakās sacensībām pēc 2003. gada 1. maija plkst. 17:00, dalības maksa dubultīga.

Ozo Golf Club sacensību komiteja.

Pēdējās izmaiņas , 30.04.2003.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē