Arhīvs
26. Aprîlis, 2024. Alīna, Sandris, Rūsiņš, Geraldine
Pāru kaujas
rezultâti

Hole in one četru gadu vecumā

Kāda jauna britu golfa spēlētāja lepnais tēvs lepojas ar savu četrus gadus veco dēlu, kas raidījis bumbiņu bedrītē ar pirmo sitienu, kļūstot par vienu no jaunākajiem pasaulē, kam tas izdevies. Tēva vērtējumā jaunais Haginss ir īsts talants, kuru nākotnē gaidot lieliski rezultāti.

33 gadus vecais baņķieris Džonatans Haginss norādīja, ka viņa atvase veiksmīgo sitienu izdarīja Safolkas "Golf and Water Park" laukumā. Līdz 105 jardu (96 metru) attālajai bedrītei Deivids Haginss bumbiņu raidīja ar trešā numura vudu, stāstīja tēvs, piebilstot, ka pieaudzis spēlētājs droši vien būtu izvēlējies citu nūju - devītā numura dzelzi.

Haginss juniors golfu spēlējot kopš divu gadu vecuma, un pirmo bērdiju nopelnījis jau drīz pēc apmācības uzsākšanas. Veiksmīgā zēna tēvs klāstīja, ka Taigers Vuds pirmo hole in one spējis gūt krietni lielākā vecumā.

Haginss seniors gan atzina, ka viņam ir zināms viens gadījums, kad sitiens bedrītē ar pirmo sitienu izdevies vēl nedaudz jaunākam spēlētājam.

"Deivids vēl ir pārāk jauns, lai zinātu, vai viņš grib kļūt par profesionālu golferi, taču skaidrs, ka viņš visu atlikušo dzīvi ar prieku spēlēs golfu," sacīja tēvs.

Vuds savā mājas lapā gan nenorāda, kad pirmo reizi viņam izdevies raidīt bumbiņu bedrītē ar pirmo sitienu. Taču pasaules rangu līdera mājas lapa informē, ka Vuds trīs gadu vecumā deviņas bedrītes izgājis ar 48 sitieniem.

Pēdējās izmaiņas , 02.05.2003.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē