Arhīvs
27. Aprîlis, 2024. Tāle, Raimonda, Raina, Droztala, Klementīne
Pāru kaujas
rezultâti

Pirmie starti arī Mediju līgā

 "Viesturu" laukumā sezonas pirmās sacensības aizvadījuši arī Mediji, lai gan pirms starta Mediju golfa līgas pirmajā posmā apņēmīgākie bija jau izmēģinājuši spēkus citos turnīros. Ar uzvaru Mediju sezonu sāka Jānis Janševics, kas vienīgais no 13 dalībniekiem 18 bedrītes izgāja ar mazāk nekā 100 sitieniem.

Janševics par vienu punktu pārspēja otrās vietas ieguvēju Ingmāru Jurisonu, bet trešo vietu ar 104 sitieniem dalīja Jānis Pinkulis un Jānis Jarāns.

Pēc sacensībām īpaši bēdīgs par zaudēto punktu bija pērnā gada sezonas Mediju golfa līgas uzvarētājs Jurisons. Turklāt iepriekš tika nolemts, ka šajā sezonā Mediju golfa kluba galvenās sacensības būs par Mediju golfa līgas balvu, savukārt Mediju kauss, kas tika dēvēts par aizvadītās sezonas galvenajām sacensībām, būs tikai viens no Mediju golfa līgas posmiem. Tiesa Mediju kausa turnīra koeficents reitingā būs 1,20, atšķirībā no pārējiem posmiem, kas tiks aprēķināti ar koeficentu 1.

Pirms starta Mediju kausa izcīņā ar "Viesturu" un Valda Liepiņa atbalstu masu mediju darbinieki var bez maksas apgūt pirmās iemaņas golfā. Mediju kausā, kas šogad notiks 27. maijā, tradicionāli piedalās lielāks skaits dalībnieku, bet Mediju līgas sacensības pulcē spēlētājus, kam par golfu jau ir radusies lielāka interese.

Šogad Mediju golfa līgas posmi tiks organizēti vidēji reizi trijās nedēļās, un paredzēts organizēt arī mediju match play turnīru.

Daļa Mediju kluba dalībnieku jau aizvadītajā sezonā individuāli izmēģināja spēkus arī pārējo golferu konkurencē, un šogad šī tendence varētu kļūt vēl izteiktāka.

"Ozo Open" Jurisons rezultātu tabulā gan bija otrajā pusē, taču 100 sitieni ļauj cerēt uz ko vairāk nākotnē. "Ozo Open" startēja arī Jarāns, bet Ivo Krumholcs un Juris Vaidakovs spēlēja "Viesturos" attiecīgi Lieldienu un sezonas atklāšanas kausā.

Pagaidām aizņemtības dēļ bez turnīru prakses ir palicis Mediju kluba prezidents Kristians Rozenvalds, taču drīzumā viņam būs iespēja laboties.

Pēc ziemas pārtraukuma atsākusi darboties Mediju kluba mājas lapa www.rkt.lv/medijuklubs. Tajā līdzīgi kā iepriekš tiks apkopoti rezultāti, kā arī publicēts kalendārs, reitings un informācija par jau bijušajiem un vēl gaidāmajiem notikumiem.

Pēdējās izmaiņas , 08.05.2003.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē