Arhīvs
26. Aprîlis, 2024. Alīna, Sandris, Rūsiņš, Geraldine
Pāru kaujas
rezultâti

"Rīga Taxi" jubileju atzīmēs golfa turnīrā

Ir kompānijas, kas dzimšanas dienā aicina viesus nevis nopūst svecītes uz tortes, bet gan izmēģināt veiksmi golfa spēlē. Kompānijas piecu gadu jubilejas svinību pasākumu ietvaros "Rīga Taxi" saviem korporatīvajiem klientiem ir piedāvājusi iespēju "Viesturos" iepazīties ar golfu un ceturtdien piedalīties turnīrā, kur uzvarētājus noteiks pāru spēlē.

Lai iepazīšanos ar golfu padarītu viesiem interesantāku un saistošāku, turnīra rīkotāji izvēlējās pāru spēles formātu. Paredzams, ka nevienam no gaidāmajiem ciemiņiem nav īpašas nojausmas par to, kā spēlē golfu, tādēļ turnīrā viesiem būs sagādāti spēles partneri - pieredzējušāki spēlētāji no "Viesturu" un Mediju kluba.

"Viesturu" direktore Sandra Opite gaidāmo turnīru atzina par noderīgu pasākumu golfa popularizēšanā, jo tādējādi spēlē tiek iesaistīti jauni cilvēki, kas interesi par golfu varētu saglabāt arī vēlāk.

Sagaidāms, ka turpmāk uz "Rīga Taxi" taksometriem būs redzamas "Golfs Viesturi" reklāmas, un cerams arī pašiem taksistiem turpmāk vairs nebūs jāpaļaujas uz paša brauktgribētāja zināšanām laukuma atrašanās vietas noteikšanai.

"Rīga Taxi" jau iepriekš sadarbojās ar "Viesturiem", un arī uzņēmuma trīs gadu jubilejā kompānijai bija golfa pasākums Uzvaras parkā.

"Rīga Taxi" klienti brīvi varēja pieteikties līdzdalībai turnīrā, kurā uzvarētājiem būs sagādātas arī balvas. Taču pasākuma rīkotāju galvenais uzdevums būs nodrošināt interesantu izklaidi saviem viesiem, un atzīstami, ka biznesa struktūras pieradina savus klientus pie domas par golfu kā iespēju atpūtai un, iespējams, arī sportiskākam turpinājumam.

Turnīrā, kas sāksies plkst.15. varētu piedalīties 18 pāri, taču precīzs dalībnieku skaits būs atkarīgs no "Rīga Taxi" klientu drosmes, atsaucības un ziņkārības. Sacensībās scramble formātā izspēlēs deviņas bedrītes, kas pirmajai pieredzei varētu būt pilnīgi pietiekami.

Pēdējās izmaiņas , 14.05.2003.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē