Arhīvs
27. Aprîlis, 2024. Tāle, Raimonda, Raina, Droztala, Klementīne
Pāru kaujas
rezultâti

Maija reitingu līdera pozīcijās noslēdz Krukovs

Pēc "CAT Open" turnīrā Latvijas reitinga vērtējumā ieņemtās pirmās vietas Artūrs Krukovs nostiprinājās vadībā rangā, un maijā konkurentiem vairs nav apsteidzams. Tā kā pēc pieņemtās reitinga sistēmas atsevišķos mēnešos sasniegtos punktus summēs, jūnijā kungiem cīņa atsāksies ar jaunu sparu.

"Ozo Golf" notikušajā "CAT Open" kungiem bija iespēja tikt pie lielākajiem reitinga punktiem šogad, jo turnīrā nepiedalījās tikai divi no pirmā divdesmitnieka - Einārs Mednis un Anthony Simpson. Tādējādi "CAT Open" koeficients bija 0,872. Līdz šim lielākais koeficients 0,776 bija "Ozo Open".

Otro vietu apvienotajā aprīļa un maija reitingā ieņem Valdis Liepiņš, tikai par nepilniem trim punktiem apsteidzot trešās vietas ieguvēju Borisu Baumu, kas "CAT Open" atteicās no pārspēles par pirmo vietu (reitinga vērtējumā), un, iespējams, arī no augstākas vietas rangā.

Ceturtais ar vienu veiksmīgi aizvadītu reitinga turnīru ir Mednis. "CAT Open" gūtā 3. vieta (LGF reitinga vērtējumā) piektajā pozīcijā izvirzīja 2002. gada noslēguma ranga otro numuru Ričardu Valdmani. Baums līdzšinējā rangā bija dalītā 7. vietā, bet Valdmanis ieņēma 18. vietu.

Dāmām izmaiņas aprīļa un maija rangā vēl būs iespējamas pēc 31. maijā "Ozo Golf" paredzētajā Latvijas sieviešu golfa kluba (LSGK) atklātā turnīra. Izmaiņas dāmu ranga pirmajā pieciniekā "CAT Open" neieviesa. Pirmo vietu joprojām dala Laura Jansone un Vineta Ruka.

Arī dāmām "CAT Open" koeficients bija lielākais no līdzšinējiem reitinga turnīriem - 0,894.

Pilnīgas rangu tabulas pēc "CAT Open" apskatāmas lapas reitingu sadaļā.

Pēdējās izmaiņas , 19.05.2003.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē