Arhīvs
4. Maijs, 2024. Vizbulīte, Vijolīte, Flora, Silvāns
Pāru kaujas
rezultâti

"Viesturi" aicina uz Ģimeņu kausa izcīņu

Kamēr reitinga turnīru kalendārā ir pauze, "Viesturi" aicina atcerēties nemainīgās vērtības, un svētdien piedalīties Ģimeņu kausa izcīņā. Tā kā Latvijas golfā "par visiem viss ir zināms", spēlētāji pases var arī atstāt mājās, jo komandu pieteikumi netiks pakļauti drastiskām radniecības pārbaudēm.

Kausa ieguvējus noteiks HCP neto vērtējumā pēc 18 bedrīšu scramble (labākās bumbas) izspēles. Pāra HCP noteikšanā summēs 60 procentus no labākā spēlētāja HCP un 40 procentus no vājākā dalībnieka HCP.

Tāpat kā Ģimeņu kausa izcīņā pirms gada, komandā kopā var spēlēt tuvi radinieki - vīrs ar sievu, brālis ar brāli, meita ar tēvu, utt. Nebūdami formālisti, turnīra rīkotāji startam sacensībās pielaidīs arī pārus, kas nav juridiski reģistrējuši attiecības, taču vismaz piecus gadus dzīvo kopā.

Komandā tikai vienam spēlētājam obligāti jābūt Zaļajai vai HCP kartei, taču spēles noteikumi un etiķete ir jāpārzina visiem turnīra dalībniekiem.

Pieteikties turnīram var līdz sestdienas plkst. 17 "Viesturu" recepcijā personīgi, vai arī pa tālruni. Starts visiem pāriem būs vienlaicīgi plkst. 10.

Pirmā Ģimeņu kausa izcīņa "Viesturos" notika aizvadītajā sezonā, kad uzvaru izcīnīja Lars Jonsson un Māra Jonsone, bet otro vietu Gints un Toms Zeltiņi dalīja ar komandu, kurā spēlēja Ilmārs Naglis seniors un juniors.

Svētdien paredzētā Ģimeņu kausa izcīņa šogad nebūs vienīgais turnīrs, kurā spēkus varēs apvienot tikai radinieki. Vēl viens ģimenes turnīrs "Viesturos" ir paredzēts jūnija beigās, bet "Ozo Golf" "Coppa" Ģimeņu kauss risināsies divos posmos jūlija un septembra vidū.

Vēl pirms Ģimeņu kausa sestdien "Ozo Golf" risināsies "Ernst & Young" turnīrs, taču tā dalībniekus ielūdz paši rīkotāji.

ĢIMEŅU KAUSS VIESTUROS

1.posms

SACENSĪBU NOLIKUMS

1.Sacensību vieta un laiks

Sacensības notiek Golfa laukumā Viesturi 2003.gada 25.maijā.

2.Sacensību formāts un noteikumi

2.1.Sacensības notiek saskaņā ar Karaliskā un Antīkā Sentendrjūsas Golfa kluba apstiprinātiem golfa noteikumiem un golfa laukuma Viesturi vietējiem noteikumiem.

2.2. Spēles formāts - komandu sacensības, Scramble Neto (18 bedres)

2.3. Komandā 2 ģimenes locekļi.

2.4. Komandas kopējais HCP ir labākā HCP 60% un sliktākā - 40% summa.

2.5. Par komandas dalībnieku var kļūt jebkurš, kurš pārzin golfa spēles un etiķetes noteikumus. Par komandas dalībniekiem (ģimeni) tiek arī uzskatīts pāris, kuru kopdzīve ir vairāk par 5gadiem.

3.Vietu dalīšana

Ja vairākas komandas dala pirmo vietu, uzvarētāju noskaidro, pārspēlējot 9.bedrīti. Ja uzvarētājs nav noteikts, tad pārspēle tiek atkārtota.

4.Starta laiks

Starts plkst.10.00 vienlaicīgi no visām bedrītēm saskaņā ar izlozi.

Reģistrācija 30 minūtes pirms starta.

5.Pieteikšanās un dalībnieku skaits

44 dalībnieki. Pieteikšanās sacensībām līdz 24.maijam plkst.17.00. Pieteikšanās personīgi golfa laukuma Viesturi recepcijā vai pa tel.6444390.

6.Tiesāšana

Sacensību galvenais tiesnesis Artūrs Ozoliņš. Strīdīgu jautājumu gadījumā lēmumu pieņemšanā piedalās GK Viesturi sacensību komitejas locekļi.

7.Dalības maksa un apbalvošana.

Sacensību dalības maksa katram spēlētājam 5,-Ls.

8.Piebilde

Vismaz vienam no komandas dalībniekiem zaļā karte vai HCP karte obligāta.

Sacensību orgkomiteja.

Pēdējās izmaiņas , 21.05.2003.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē