Arhīvs
1. Maijs, 2024. Ziedonis
Pāru kaujas
rezultâti

Rīkotāji atgādina par "Viesturu" atklāto čempionātu

Nākamajā nedēļas nogalē (14.-15. jūnijā) GK "Viesturi" atklātais čempionāts ilgs divas dienas, tādēļ sacensību dalībniekiem būtu vēlams laicīgi ieplānot savu laiku, atgādina turnīra rīkotāji. Turnīra reglaments būs publicēts nākamās nedēļas sākumā, taču jārēķinās, ka sestdien spēlēs visi dalībnieki, bet svētdien tie, kas būs pārvarējuši cut.

Pagaidām "Viesturos" turpinās grīnu remontdarbi. Ja viss veiksies kā plānots, un netraucēs laika apstākļi, grīniem vajadzētu būt spēlējamiem nākamās nedēļas sākumā, uzskata Sandra Opite.

Remonta laiks tika izvēlēts tā, lai pēc iespējas labāku kondīciju grīni sasniegtu nākamajā sestdienā un svētdienā uz "Viesturu" čempionātu. Tiks darīts viss iespējamais, lai spēlētāji varētu tikt uz grīniem jau šo sestdien un svētdien, bet galvenais mērķis ir nākamās nedēļas nogale, stāstīja "Viesturu" grīnkīpers Artūrs Ozoliņš.

Visas nelaimes "Viesturu" grīniem sākās ar to, ka augstajā pavasarī par agru tikai laisti laukumā spēlētāji. Grīnos iemetās pelējums, tika bojātas zāles saknes, un kaitēja arī aukstais un sausais pavasaris.

Visu nelabvēlīgo faktoru summā nācās izmantot tik kardinālus risinājumus, ka grīnu uzlabošanai kļuva nepieciešams kapitālremonts.

Pēdējās izmaiņas , 05.06.2003.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē