Arhīvs
26. Aprîlis, 2024. Alīna, Sandris, Rūsiņš, Geraldine
Pāru kaujas
rezultâti

Fanello uzrāda labāko rezultātu "Viesturu" čempionātā

Ar neplānotu situāciju svētdien nācās tikt galā GK "Viesturi" atklātā čempionāta rīkotājiem, jo absolūti labāko rezultātu divu dienu turnīrā sasniedza Johnny Fanello, kurš startēja senioru konkurencē. Pēc ilgākas apspriešanās tika nolemts, ka Fanello vēlāk saņems uzvarētāja kausu iepriekš neplānotajā absolūtajā vērtējumā, bet kungu konkurencē čempiona titulu saglabās Jan Gustafsson.

Reitinga vērtējumā iekļautajās sacensībās Fanello stroke rezultāts divu dienu summā bija 156 sitieni (79-77), bet Gustafsson kungu konkurencē uzvarēja ar 158 sitieniem (80-78). Otro vietu kungiem ieņēma pirmās dienas līderis Valdis Liepiņš ar 159 sitieniem (77-82), apsteidzot trešās vietas īpašnieku Vili Krištopanu, kurš izdarīja 163 sitienus (82-81).

Senioriem otrais ar 172 sitieniem (84-88) bija Vilnis Baltiņš, nospēlējot veiksmīgāk par trešās vietas ieguvēju Timo Ahvenainenu (175). 

Junioriem uzvarētājs palika nenoskaidrots, jo pa 181 sitienam divu dienu summā izdarīja Toms Zeltiņš un Mikus Gavars. Tā kā abi pretendenti uz uzvaru jau bija pametuši sacensību vietu, viņu pārspēlei būs jānotiek kādā citā dienā. Dāvis Puksts, būdams vadībā pēc pirmās dienas, svētdien nospēlēja neveiksmīgi un savu vienaudžu konkurencē palika trešais. 

Trīs dāmas balvas sadalīja jau turnīra pirmajā dienā, bet juniorēm pēc 36 bedrītēm uzvarētājas kausu saņēma Laura Jansone par 170 sitieniem (80-90). Svētdien Jansone gan bija tikai trešā, taču pirmajā dienā iekrātais pārsvars ļāva viņai par vienu sitienu apsteigt otrās vietas ieguvēju Kristu Puisīti. Trešo vietu ieņēma Elīna Gulāne (178).

Kausus saņēma pirmo trīs vietu īpašnieki stroke vērtējumā visās dalībnieku kategorijās, kā arī trīs labākie neto HCP rezultātu īpašnieki pēc pirmās dienas rezultātiem.

Trīs spēlētāji tika arī pie īpašām piemiņas balvām par veiksmīgākajiem sitieniem, vērtējot abās dienās sasniegtos rezultātus.

Tuvākais sitiens 7. bedrītei izdevās Normundam Mazjānim, vistuvāk 2. bedrītei bumbiņu raidīja Ilmārs Naglis juniors, bet tālākais izsitiens 5. bedrītē bija Gulānes rēķinā.

rezultāti

Pēdējās izmaiņas , 15.06.2003.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē