Arhīvs
26. Aprîlis, 2024. Alīna, Sandris, Rūsiņš, Geraldine
Pāru kaujas
rezultâti

Skotu kauss Liepiņam un Volodkevičam

Īstenu kalniešu stilā ģērbtu 16 pāru konkurencē svētdien "Viesturos" Valdis Liepiņš un Igors Volodkevičs kļuva par Skotu kausa ieguvējiem, un, sekojot tradīcijai, uzvarētāju vārdi uz mūžu tiks iegravēti viņu izcīnītās balvas pamatnē. Uzvarētāji scramble spēlē bija pārliecinoši labākie, veicot 18 bedrītes ar 65 sitieniem.

Otrie ar 74 sitieniem bija Raivis Kalniņš un Jurģis Ābele, kuri pirms gada Skotu kausā ieņēma piekto vietu. Trešo vietu dalīja divas komandas - Ainārs Počs/Raitis Bikše un Andrejs Tiknuss/Agris Šalmis, kuru rēķinā bija pa 77 sitieniem.

Lai gan atšķirībā no Rīgas "Viesturos" svētdien ne brīdi nelija, un dažbrīd uzpūta visai spēcīgs vējš, dāmu golfa pārstāvēm tā arī neizdevās noskaidrot, vai nevarētu rezultātus apstrīdēt dalībnieku pārkāptā apģērba kodeksa dēļ. Vai tiešām skotu svārki sedza tikai miesas, zina tikai paši dalībnieki.

Kā jau Skotu kausā ierasts, dalībnieki tika arī pie pašu sagādātajām balvām, izvēloties tās iegūto vietu secībā.

Skotu kausā startēja trīs tēvu un dēlu komandas - Krištopani, Šimkusi un Eniņi, tādējādi atgādinot, ka jau nākamo svētdien (29. jūnijā) "Viesturos" risināsies Ģimeņu turnīrs, kur būs nopietna cīņa stroke vērtējumā.

Rezultāti apskatāmi rezultātu sadaļā.

Pēdējās izmaiņas , 22.06.2003.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē