Arhīvs
27. Aprîlis, 2024. Tāle, Raimonda, Raina, Droztala, Klementīne
Pāru kaujas
rezultâti

Jansoni labākie Ģimeņu kausā

Apsteidzot visus konkurentus pēdējās deviņās bedrītēs, Vilmārs un Laura Jansoni svētdien "Viesturos" uzvarēja Ģimeņu kausa izcīņā, kur uzvarētāju noteikšanā nekādu joku nebija, un cīņa ritēja stroke vērtējumā. Tēvam ar meitu uzvaru nodrošināja 71 sitiens, bet tuvākie konkurenti atpalika par vienu sitienu, un otrās vietas īpašnieku noteikšanai nācās rīkot pārspēli.

Uz otro vietu pēc 18 bedrīšu iziešanas ar rezultātu 72 sitieni pretendēja gan Normunds un Janika Mazjāņi, gan Valters un Anete Indulēni. Ar pārspēli devītajā bedrītē labākā pāra noteikšanai bija par maz, un tikai pēc pirmās bedrītes pabeigšanas Mazjāņi varēja būt droši par otro vietu.

Lai gan dažas no "Viesturu" sezonas pirmajā ģimeņu turnīrā startējušajām komandām pilnā vai daļējā sastāvā ir devušās uz ārzemēm, dalībnieku skaits svētdien nebija būtiski sarucis, pulcējot 20 pārus.

Tā kā šoreiz uzvarētājus noteica pēc stroke, nevis HCP neto vērtējumā, rezultātu tabulas augšgals bija nedaudz savādāks nekā maija beigās notikušajās ģimeņu sacensībās, taču tas netraucēja visiem spēlētājiem izbaudīt lieliskos laika apstākļus un gūt prieku no spēles.

Jansoni nospēlēja gandrīz tikpat labi kā pirms mēneša, kad ar stroke rezultātu 70 sitieni HCP neto vērtējuma dēļ bija spiesti samierināties ar 7. vietu. Maijā uzvarējušie Arnis un Mārtiņš Šimkusi šoreiz gan nebija sacensību dalībnieku skaitā.

Pēdējās izmaiņas , 29.06.2003.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē