Arhīvs
8. Maijs, 2024. Staņislavs, Staņislava, Ceronis, Stefānija
Pāru kaujas
rezultâti

Pirms nakts golfa piedāvā uzspēlē PAR 11

Nakts golfa pasākuma ietvaros 8. augustā "Viesturos" risināsies arī PAR 11 turnīrs, kurā ir aicināti pieteikties pa trim spēlētājiem no "Ozo Golf Club", "Viesturiem", "Meistara", Limbažu un Valmieras klubiem. Sprinta sacensības notiks divās kārtās, un laureātiem rīkotāji sola vērtīgas balvas.

Sacensībās tiks izspēlēta pirmā, otrā un devītā bedrīte, kas kopā veido PAR 11. Turnīrs noslēgsies vēl pirms nakts golfa sākuma, tā kā pēc vienu sacensību noslēguma dalībnieki varēs brīvi turpināt cīņas jau nākamajā sacīkstē.

Rīkotāji aicina pēc iespējas no katra kluba pieteikt vismaz vienu dāmu. Pēc pirmās kārtas finālā iekļūs četri golferi neatkarīgi no vecuma un dzimuma

Tā kā PAR 11 distance paver iespējas daudziem spēlētājiem uzrādīt vienādus rezultātus, organizatori ir izstrādājuši detalizētu apakšsistēmu, ko izmantos labākā noteikšanai pēc papildus kritērijiem identiska sitienu skaita gadījumā.

Balvas no turnīra sponsoriem tiek solītas visiem finālčetrinieka dalībniekiem. Jāpiebilst, ka maksa par dalību turnīrā katram spēlētājam ir 30 latu.

Pieteikties PAR 11 var līdz 5. augusta plkst. 15 "Viesturu" recepcijā, bet dienu vēlāk plkst. 12 viesnīcā "Rolands" notiks turnīra izloze.

PAR 11

(nolikums)

MĒRĶIS : Reklamēt Golfa spēli kā atraktīvu, azartisku un pieejamu sporta veidu Latvijā un Pasaulē. Veicināt skatītāju apmeklējumus uz Golfa laukumiem.

VADĪBA: SIA SOLIS, Isports, Golfa laukums Viesturi

VIETA : Nakts Golfa turnīra ietvaros 8.08., Golfa laukumā VIESTURI, Jaunmārupē.

LAIKS: 18:30 līdz 20:00 pusfināli. 20:30 fināls.

DALĪBNIEKI : Uzaicināti piedalīties 3 Golferi Ozo, Viesturu, Meistara, Limba˛u un Valmiers klubiem. Vēlams, ka viens no dalībniekiem ir sieviete. Viens dalībnieks tiks noteikts izlozes veidā .

FORMĀTS : Tiek izspēlētas Golfa kluba Viesturi PIRMĀ, OTRĀ, DEVĪTĀ bedrītes .

Sacensību: PAR ir 4 + 3 + 4 = 11

Sacensības notiek saskaņā ar vispārējiem golfa noteikumiem un “Viesturi” golfa laukuma vietējiem noteikumiem.

Uzvarētājs tiek noteikts katrā spēlētāju grupā pēc mazākā punktu skaita.

VIENĀDA REZULTĀTA GADĪJUMĀ KATRĀ SPĒLĒTĀJU GRUPĀ :

Gadījumā, ja visiem spēlētājiem kopējais rezultāts ir vienāds, tad uzvarētājs tiek noteikts speciālā pārspēlē uz speciāli izveidota PAR 3 laukuma.

Gadījumā, ja visiem spēlētājiem pēc otrās pārspēles ir vienāds rezultāts , tad uzvarētājs ir tas, kam ir bijis mazāk sitienu devītajā bedrītē.

Gadījumā, ja visiem spēlētājiem devītajā bedrītē ir vienāds rezultāts, tad uzvarētājs ir tas, kam ir bijis mazāk sitienu otrajā bedrītē.

Gadījumā, ja visiem vai diviem spēlētājiem otrajā bedrītē ir vienāds rezultāts, tad uzvarētājs ir tas, kam ir bijis vistālākais pirmais sitiens devītajā bedrītē.

Gadījumā, ja visiem vai diviem spēlētājiem devītajā bedrītē ir vienāds tālums pirmajam sitienam, tad uzvarētājs ir tas, kam ir bijis vistālākais pirmais sitiens pirmajā bedrītē.

FINĀLS: Finālā iekļūst labākais spēlētājs no katras spēlētāju grupas. Finālā startē 4 golferi, neatkarīgi no dzimuma un vecuma.

APBALVOŠANA : Apbalvošana notiek plkst: 22:30 Golfa laukuma Viesturi

PIRMĀ VIETA : 150 Ls balvas no sponsoriem

OTRĀ VIETA : 100 Ls balvas no sponsoriem

TREŠĀ VIETA : 75 Ls balvas no sponsoriem

CETURTĀ VIETA : 40 Ls balvas no sponsoriem

REĢISTRĀCIJA: pieteikšanās līdz 1.08.2003 “VIESTUROS”

reģistrācija un naudas iemaksa līdz 5.08.2003 “Viesturi plkst 15:00 ,

dalībnieku izloze 6.08.2003 plkst :

12:00 viesnīcā Rolands , Kaļķu iela 1

STARTS : PLKST: 18:30, 18:45 , 19:00 , 19:15 Fināls: 20:30

DALĪBAS MAKSA: 30 Ls vienam dalībniekam

SPONSORI : SIA SOLIS, VIESTURI, LOREAL, Paldies Dievam piektdiena ir klāt, SIA STRAUSS & Co , ISPORTS, Viesnīca “Rolands “ .

Pēdējās izmaiņas , 01.08.2003.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē