Arhīvs
5. Maijs, 2024. Ģirts, Ģederts, Gothards, Gerhards
Pāru kaujas
rezultâti

Pārceļ ""Nordea" Latvian Open" izlozi

Organizatorisku problēmu dēļ "Nordea" Latvian Open" izloze notiks piektdienas rītā, nevis ceturtdien vakarā, kā bija paredzēts iepriekš. Taču pieteikšanās sezonas nozīmīgākajam turnīram ir noslēgusies, un pēc neoficiālas informācijas cīņai ir gatavi 104 kungi un 13 dāmas. Kā jau ierasts, turnīrā intrigu radīs ne tikai cīņa par čempionu tituliem, bet arī iespēja tikt pie sacensību prestižam atbilstošas "Volvo XC90" automašīnas, kas tiek solīta hole in one balvā.

Tā kā noteiktais pamatturnīra maksimālais dalībnieku skaits acīmredzot nav sasniegts, lielāko HCP īpašniekiem nenāksies cīnīties kvalifikācijas kārtā. Jāatzīmē, ka salīdzinājumā ar pirms gada notikušo ""Nordea" Latvian Open" dalībnieku skaits tomēr ir manāmi pieaudzis, kungiem pārsniedzot simtu, bet dāmām - desmit dalībnieces.

Izlozes sākums ir paredzēts plkst. 9 "Ozo Golf", un tai klātienē varēs sekot jebkurš interesents.

Savukārt tiem, kas jūt nepieciešamību vest mājās aptuveni 40 000 latu vērtu "Volvo" apvidus auto, atliek tikai sestdien veikt brīnumu 13. bedrītē. Piektdien kā jau turnīra pirmajā dienā spēlētājiem jāiejūtas sacensību atmosfērā, bet svētdien spēlēs tikai tie, kuri pārvarēs cut. Tādēļ rīkotāji par pieņemamāko dienu hole in one balvas izcīņai noteica sestdienu.

"Ozo Golf" pusotrā sezonā ir fiksēti trīs hole in one, un divreiz tas ir iespēts šovasar. Divkārt veiksmīga bija 6. bedrītē, bet vienu reizi - 3. bedrīte. Lai gan 13. bedrīte ir pati īsākā "Ozo Golf" laukumā, tā vēl gaida pirmo hole in one autoru..

Īpaši gan nepriecē statistiķu aprēķini, ka izredzes iesist hole in one vidēji ir 80 000:1. Tādā gadījumā pat pēc spēlētāju skaita pamatīga pieauguma "Latvian Open" auto kāds varētu saņemt pēc vairākiem simtiem gadu. Līdz šim visas Latvijas golferiem solītās hole in one mašīnas ir mierīgi atgriezušās salonos.

Turnīra ģenerālsponsora "Nordea" bankas sadarbībā ar "Volvo" sarūpēto auto no 8. līdz 15. augustam ikviens golferis un negolferis varēs apskatīt pie viesnīcas "Reval Hotel Latvia". Kā zināms "Nordea" Latvian Open" trīs sacensību dienas būs no 15. līdz 17. augustam.

Pēdējās izmaiņas , 07.08.2003.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē