Arhīvs
26. Aprîlis, 2024. Alīna, Sandris, Rūsiņš, Geraldine
Pāru kaujas
rezultâti

Izmaiņas reitingā līderus neskar

Pēc uzvarētāju noteikšanas ""Viesturu" Open" noslēdzās arī LGF reitinga punktu skaitīšana augustā, taču pārmaiņas rangu augšgalā nesekoja. Kungiem pirmais sešinieks palika nemainīgs, un arī dāmām līderes Lauras Jansones tuvākā sekotāja joprojām ir Vineta Ruka.

Uzvara ""Viesturu" Open" Vili Krištopanu pavirzīja augstāk tikai par vienu pozīciju uz 13.vietu, taču punktu izteiksmē ļāva ievērojami pietuvoties pirmajam desmitniekam.

Pirmajā desmitniekā Johnny Fanello pacēlās uz 7.vietu, apsteidzot Māri Gulānu un gandrīz panākot V.Liepiņu. Vieta pirmā desmita noslēgumā nonāca Jan Gustafsson īpašumā, un viņš tika garām Vilmāram Jansonam, kurš noslīdēja uz 12.vietu, palaižot priekšā arī Vitautu Tučkusu. Taču uz pēdējām divām vietām desmitniekā ir vismaz pieci pretendenti, un blīvo rezultātu dēļ izmaiņas var ieviest jau nākamais turnīrs.

Reitinga turnīru koeficientam nozīmīgais labāko divdesmitnieks pēc ""Viesturu" Open" nemainījās, lai gan otrajā desmitā pēc augusta pēdējām ranga sacensībām neviens spēlētājs nepalika nemainītā pozīcijā.

Pilni reitingi apskatāmi reitingu sadaļā.

Pēdējās izmaiņas , 02.09.2003.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē