Arhīvs
26. Aprîlis, 2024. Alīna, Sandris, Rūsiņš, Geraldine
Pāru kaujas
rezultâti

Mediji sezonu noslēdz ar uzvarētāju godināšanu

Sīvā cīņā izcīnot otro vietu pēdējā devītā posma sacensībās "Viesturos", pirmo vietu Mediju līgas kopvērtējumā saglabāja “Karma Sports” žurnālists Jānis Janševics. Intriga cīņā par pirmo vietu saglabājās līdz pēdējam posmam, jo izredzes uz galveno balvu bija arī Ingmāram Jurisonam. Balvas labākie saņēma ceturtdien sezonas noslēguma pasākumā.

Lai uzvarētu kopvērtējumā, Janševics nedrīkstēja pēdējā posmā iegūt zemāku vietu par otro, jo pretējā gadījumā pirmais kopvērtējumā būtu "Sporta Avīzi" pārstāvošais Jurisons. Pēdējā posmā uzvarēja Jurisons, taču ar to nepietika, lai viņš kopvērtējumā apsteigtu Janševicu un atkārtotu pirms gada gūto panākumu.  

Trešo vietu kopvērtējumā jau otro gadu pēc kārtas izcīnīja Jānis Jārāns, kuram vēl pirms diviem pēdējiem posmiem bija iespējas uzvarēt.

Mediju līgas ietvaros šogad notika deviņi posmi, kuros piedalījās 26 spēlētāji no dažādiem Latvijas medijiem. Pēc nolikuma kopvērtējumā netika iekļauti divi sliktākie katra spēlētāja posmi. Šosezon viens no posmiem notika Tallinā, viens "Ozo Golf", bet pārējie - "Viesturos".

Par sportisko intrigu un uzlabotajiem rezultātiem ļoti priecājās Mediju kluba prezidents Kristians Rozenvalds, norādot, ka jau otro gadu pēc kārtas uzvarētājs tiek noskaidrots tikai pēdējā posma sacensībās.

Mediju līgas uzvarētājs vienlaicīgi kļūst arī par Mediju kluba komandas kapteini nākamajā sezonā. 

Janševics šosezon kļuva arī par Mediju kluba match-play turnīra uzvarētāju, finālā "Viesturos" uzveicot Ivo Krumholcu no Latvijas Radio. Trešo vietu šajā turnīrā izcīnīja Jurisons, mazajā fināla pārspējot savu kolēģi Jāni Pinkuli. 

Savukārt Jurisona balvu klāstu šogad papildināja "RKT-Publicitātes" Mediju kauss, kas arī bija viens no Mediju līgas posmiem.

Jau trešo gadu pēc kārtas sezonas noslēgumā tika izcīnīts Krumholca dzimšanas dienas kauss, un, kā jau svētku dienai piemērotā modelī, uzvarētāju noteica HCP neto vērtējumā deviņās bedrītēs. Neraugoties uz spēcīgākajiem spēlētājiem ne vienmēr pateicīgo formātu, uzvarēja Jurisons.

Mediju kluba sezonas noslēguma pasākums un laureātu godināšana notika ceturtdien "Viesturu" kluba mājā. Sakot paldies daudzajiem Mediju līgas atbalstītājiem - "Golfs Viesturi" un tā direkorei Sandrai Opite, club pro Valdim Liepiņam un laukuma personālam, tika apbalvoti arī mediju match-play turnīra uzvarētāji. Tika rezumēta aizvadītā sezona un pārrunāti spožie nākotnes plāni. 

Medijus sveica arī LGF ģenerālsekretārs Aldis Puisītis, rosinot Latvijas golfa sacensību klāstu papildināt ar dažādu profesiju spēlētāju savstarpējiem mačiem. Cerību uz turpmāku sadarbību ar medijiem pauda arī "Viesturu" direktore Opite.

Mediju klubs tapa 2001.gadā ar mērķi iepazīstināt Latvijas mediju pārstāvjus ar golfu un veicināt spēlējošo žurnālistu skaitu. Nav brīnums, ka arī daudzi mediju ļaudis uz savas ādas pārliecinājās, ka golfs ir lipīgs, un šosezon vairāki žurnālisti jau izmēģināja spēkus LGF reitinga turnīros un citās sacensībās.

Pēdējās izmaiņas , 09.10.2003.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē