Arhīvs
27. Aprîlis, 2024. Tāle, Raimonda, Raina, Droztala, Klementīne
Pāru kaujas
rezultâti

Straujas sezonas beigas neparedz

Lai gan visi paredzētie oficiālie turnīri šogad ir aizvadīti, spēlētājus joprojām gaida "Ozo Golf" un "Viesturos". Tumšo rītu dēļ vēlāk sāks darboties treniņlaukumi, taču ar nūju pastumšanu zem gultas vēl droši var nesteigties, jo šosezon labākie rezultāti, iespējams, vēl ir tikai priekšā.

"Ozo Golf" darbosies līdz uzsnigs sniegs, sacīja "Ozo Golf" direktors Armands Puče. Tā kā neatkarīgi no laika apstākļiem gaišo stundu ik dienu kļūst arvien mazāk, turpmāk "Ozo Golf" darbu plāno sākt deviņos. Taču gadījumā, ja ir vēlēšanās spēlēt agrāk, un rīta mijkrēslis nav traucēklis, interesentus aicina darīt savas vēlmes zināmas. Gandrīz vienmēr visu varot sarunāt.

Neraugoties uz sezonas neizbēgamo galu, "Ozo Golf" pro shop nav plānotas īpašas atlaides, taču tas nenozīmē, ka cenas būtu akmenī iekaltas. Ja kādai lietai patīk viss, izņemot cenu, Puče mudina parunāt aci pret aci, un veselā saprāta robežās būs iespējams kompromiss.

Spēlētājiem cenšoties pēc iespējas pavilkt garumā spēlēšanu vēl šosezon, jāatceras, ka nemaz tik tālu nav janvāris. "Ozo Golf" sezonas kartes nākamajai sezonai par visizdevīgāko cenu varēs iegādāties tikai janvārī. Puče aicināja spēlētājus ņemt vērā, ka atšķirībā no šī gada nākamais cenu līmenis stāsies spēkā precīzi līdz ar janvāra beigām, un nebūs nekāda pelēkā pārejas posma, kad viss būs atkarīgs no prasmes sarunāt.

Arī "Viesturos" treniņlaukums tumšo rītu dēļ sāks darboties no plkst. 9, bet citu būtisku pārmaiņu oktobra vidū vēl nav, atzina "Viesturu" direktore Sandra Opite. Ja laika apstākļi šķiet aizdomīgi, un varētu vēstīt par salnām, pirms braukt uz laukumu vienmēr būtu prātīgi pazvanīt uz pro shop un painteresēties par situāciju.

Pēdējās izmaiņas , 13.10.2003.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē