Arhīvs
27. Aprîlis, 2024. Tāle, Raimonda, Raina, Droztala, Klementīne
Pāru kaujas
rezultâti

Gulbe pošas uz Latviju

Decembra pēdējās dienas ir piemērotas visdažādāko plānu kalšanai, un to apliecināja arī Natālija Gulbe, darot zināmu nodomu jaunajā gadā pirmo reizi viesoties tēva dzimtajā zemē. Tiesa, par galveno vizītes mērķi Gulbe nosauca nevis romantikas meklējumus, bet gan vēlēšanos popularizēt Latvijā golfu un dāmu sportu kopumā.

Decembrī Gulbe tikās ar Latvijas vēstnieku ASV un citiem vēstniecības pārstāvjiem, un savā mājas lapā šo tikšanos viņa nosauca par decembrī nozīmīgāko notikumu: "Bija lieliski ar viņiem tikties un dzirdēt par Latviju. Viņi ir ne mazākā sajūsmā kā mēs, plānojot ceļojumu uz Rīgu".

Ziemassvētkus Gulbe pavadīja pie vecmāmiņas Sakramento, kur tāpat kā visi citi šajā laikā saņēma un dāvināja dāvanas, neaizmirstot arī par garšīgu ēdienu baudīšanu. Taču profesionālais sports prasa savu, tādēļ ik dienu Gulbe turpina trenēties neatkarīgi no laika apstākļiem.

Kopīgi ar treneri Butch Harmon Gulbe izstrādāja spēles un svinga uzlabošanas programmu. Lai gan svinga izmaiņas nav viegls process, tās pakāpeniski jau sākot dot rezultātus. Gulbe arī filmējās Harmon izstrādātā ripināšanas treniņrīka "PRO AIM" reklāmā. Gan reklāma, gan "PRO AIM" tirgū nonāks martā, un tā paša mēneša vidū Gulbe plāno startēt jaunās sezonas pirmajā LPGA turnīrā.

LPGA naudas pelnītāju sarakstā Gulbe gadu noslēdza 39. vietā ar 26 turnīros gūtajiem 251 562 dolāriem, bet pirmajā vietā sportisko panākumu rangā ierindojams starts "US Open" ar izcīnīto dalīto 13.vietu.

Gulbe atceras jau pirms gada dotos solījumus atbraukt uz Latviju, un atvainojas visiem, ka saspringtā kalendāra dēļ to šogad neizdevās īstenot, sacīja LGF ģenerālsekretārs Armands Puče. Gulbe nav zaudējusi interesi par tēva un arī savām iespējām tikt pie Latvijas pilsonības, taču daudz kas šajā lietā būs atkarīgs arī no viņu pašu uzņēmības.

Profesionāļa dzīve nebūt nav tik neatkarīga, jo lielas naudas maksātāji daudz ko grib saņemt pretim, tādēļ sezonas kalendāra plānošanā bieži vien izšķirošs vārds ir sakāms arī sadarbības partneriem. Cept svētku kliņģeri Gulbes sagaidīšanai vēl varētu būt priekšlaicīgi, taču jācer, ka viņas plāniem par Latvijas apmeklēšanu 2004. gadā būs lemts piepildīties.

Gulbe visiem novēl jauki sagaidīt Jauno gadu, un viņas novēlējumiem atliek tikai pievienoties!

Pēdējās izmaiņas , 29.12.2003.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē