Arhīvs
27. Aprîlis, 2024. Tāle, Raimonda, Raina, Droztala, Klementīne
Pāru kaujas
rezultâti

Valmierā godina golferus

Jauno gadu ar patīkamām emocijām uzsācis golfa klubs "Zēmeles", jo Valmieras pusē novērtēja savējo izcīnīto uzvaru klubu turnīrā. Pilsētas un rajona labāko sportistu godināšanas pasākumā "Zēmeles" bija tikai viens no diviem klubiem, kas tika pie balvām. Golferiem arī bija prieks izjust, ka viņu sporta veidu vairs neuzskata par eksotisku dīvainību.

Par izcīnīto uzvaru "Zēmeles" iepriekš atgādināja pasākuma rīkotājiem, jo pirms gada paši vien bija vainīgi, ka nepieteicās, un palika nepamanīti, atzina viens no kluba panākumu kaldinātājiem un klubu maču rīkotājs Ainārs Počs. Apbalvošanas organizētāji - pilsētas dome, Vidzemes olimpiskais centrs un Valmieras rajona padome - nākamgad plāno pārskatīt vērtēšanas sistēmu, lai nepaliktu vīlušies, piemēram, basketbolisti. Viņiem ar 3.vietu LBL čempionātā šoreiz bija par maz, lai iekļūtu laureātu skaitā. Taču izmaiņas nebūt neapdraud golfa pozīcijas.

Ar vietējo masu mediju atbalstu Valmierā golfa analfabētisms ir teju izskausts, un arī ballē daudzi izteica vēlēšanos pamēģināt uzspēlēt. Tātad vismaz kāds jauns spēlētājs noteikti ir gaidāms, atzina Počs. Iespējams, arī Valmierā taps treniņlaukums, un pēc neoficiālām ziņām pilsētā varētu izveidoties vēl viens golfa klubs.

Uz apbalvošanu un balli kluba biedri bija ieradušies gandrīz pilnā sastāvā. Pietrūka vienīgi Raita Bikšes un Edgara Zālīša, bet Elmārs Švēde, Ainārs Počs, Jurģis Ābele, Boriss Baums, Gatis Birkavs, Andris Zvans un Modris Zvirbulis klātienē pārliecinājās, ka balle bija pienācīgā līmenī. Pasākums nebija vis sausa apbalvošana, jo bija sagādāti gan ēdieni, gan dzērieni, un arī dejošana neizpalika.

Kā jau sezonu starplaikā, "Zēmelēs" palēnām gatavojas pavasarim, spriežot par iespējamām izmaiņām "Zēmeļu" kausa izcīņas reglamentā. Apsver arī piemērotākos termiņus mačiem un gādā par jaunās maiņas piesaistīšanu golfam.

Visās Valmieras rajona skolās ir izdalītas grāmatas "Spēlējot apgūstam golfu", lai bērni par to ieinteresētos un aptvertu, ka šī spēle nebūt nav tik nepieejama.

Pēdējās izmaiņas , 13.01.2004.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē