Arhīvs
28. Marts, 2024. Gunta, Ginta, Gunda
Pāru kaujas
rezultâti

Golferi nomainīs bļitkotājus

Spēji uznākušais siltums un nožuvušās ielas mudina meklēt rokā nūjas un skatīties uz treniņlaukumu pusi, tomēr vēl kādu nedēļu treniņiem būs jāpielāgo citas vietas. Gan "Ozo Golf", gan "Viesturos" dažviet joprojām guļ sniegs, un, kas ir vēl jo zīmīgāk, uz Ķīšezera sēdošie zemledus makšķernieki pamanās noturēties virs ūdens.

Ja laika apstākļi neapmetīs ekstrēmu kūleni, "Ozo Golf" treniņlaukums sāks darboties nākamajā sestdienā, savukārt "Viesturi" pagaidām vēl izvērtē situāciju un nesteidzas ar priekšlaicīgiem solījumiem.

"Ozo Golf Club" atklāšanu ar spēlēšanu uz laukuma plāno rīkot 10.aprīlī, taču treniņlaukums (driving range) visticamāk būs pieejams no 27.marta. No laika apstākļiem būs atkarīgs, vai pēc iemaņu atjaunošanas izslāpušie spēlētāji varēs kāpt arī uz ripināšanas un čipošanas treniņgrīniem.

Pēc pirmā acu uzmetiena nevajadzētu spriest par grīnu pieejamību, jo ir vajadzīgs laiks, lai pārziemojušie zālieni atkustu un attaptos, atgādināja "Ozo Golf" direktors Amands Puče.

"Ozo Golf" veiktie tautas novērojumi liecina, ka golferi laukumā un bļitkotāji uz ezera ir teju nesavienojami pretstati. Zivju mānītāji vēl ar mierīgu sirdi iejūtas "Nāves ēnā" varoņu lomās, tātad golfa spēlētājiem kādu brīdi jāpaliek gaidītājos, atzina Puče.

Uz spēlēšanu īpaši mudina spožā saule, taču, neraugoties uz ievērojami kāpušo termometra stabiņu, tas nebūt nav labākais laiks, kas veicinātu sezonas sākšanos. Sniegu visātrāk nokausē lietus, taču pagaidām no debesīm nākošais slapjums tam nav īsti pietiekams.

Nav izslēgts, ka arī pēc 10.aprīļa kādā no "Ozo Golf" bedrītēm mežā varētu būt vērā ņemams daudzums sniega. Ja tā būs, tad spēlēšana šajās bedrītēs kādu laiku izpaliks, taču tas neliegs izmantot pārējo laukumu. Pašlaik situācija izskatās optimistiska, un jācer, ka atmosfēras frontes neliks golferiem vilties, teica Puče.

Savukārt "Viesturu" direktore Sandra Opite sacīja, ka šajā nedēļas nogalē nekādas golfa aktivitātes laukumā noteikti nav sagaidāmas, jo pavasara slapjumi vēl ne tuvu nav nožuvuši. Tādēļ par tālākiem plāniem "Viesturos" lems tuvāk nākamās nedēļas beigām, kad jautājums būs mazāk teorētisks.

Pēdējās izmaiņas , 18.03.2004.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē