Arhīvs
27. Aprîlis, 2024. Tāle, Raimonda, Raina, Droztala, Klementīne
Pāru kaujas
rezultâti

Meitenēm godalgotas vietas EJGT posmā

Četri mūsu jaunie golferi aizvadītās nedēļas nogalē Slovēnijā spēlēja Eiropas junioru golfa tūres (EJGT) posmā, un nevienai no trijām meitenēm nenācās savās vecuma grupās palikt bez godalgotas vietas.

Sestdien un svētdien Bledā notikušajās sacensībās Laura Jansone (“Ozo Golf Club”) ar 178 sitieniem (92+86) vecuma grupā līdz 18 gadiem izcīnīja 3.vietu. Savukārt Krista Puisīte (90+97) bija labākā vecuma grupā līdz 15 gadiem, un otro vietu šajā pašā grupā guva viņas jaunākā māsa Māra Puisīte (99+102).

Dāvis Puksts, kurš tāpat kā māsas Puisītes pārstāv “Viesturus”, abās dienās nospēlēja ar 88 sitieniem, ar ko nepietika, lai tiktu laureātu tuvumā.

Kā atzina “Viesturu” direktore Sandra Opite, meitenēm cīnīties noteikti bija vieglāk, jo viņas pavadīja tēti un treneri Aldis Puisītis un Vilmārs Jansons.

“Vissirsnīgākie sveicieni no manis personīgi, un no “Viesturu” kluba jauniešiem,” sacīja Opite. “Cerams, ka šie panākumi liks trenēties vēl vairāk un nopietnāk, bet rezultāti ļaus mums priecāties vēl un vēl.”

Nākamais EJGT posms notiks 7-8.jūnijā “Ozo Golf” laukumā, bet pēc tam sacensības būs Milānā, Berlīnē un Vīnē.

EJGT mājas lapā vēl nav publicēti Slovēnijas posma rezultāti dalijumā pa vecuma grupām. Taču Bledas golfa kluba lapā ir pieejami kopējie rezultāti - http://www.golfportal.info/score_board_total.asp?tour=932 .

Pēdējās izmaiņas , 19.04.2004.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē