Arhīvs
27. Aprîlis, 2024. Tāle, Raimonda, Raina, Droztala, Klementīne
Pāru kaujas
rezultâti

Balvu birums "ACB Open"

Pateicīgais sacensību reglaments un sponsoru atsaucība ļāva katram trešajam "ACB Open" dalībniekam mājup doties ar balvu azotē, bet dažiem veiksmīgākajiem svētdien tika pat divas trofejas. Cīņas ritēja trijās HCP grupās kungiem un arī dāmām šoreiz pavērās iespēja noteikt divas uzvarētājas. Spēcīgākajās HCP grupās labākie bija Boriss Baums un Krista Puisīte.

Kungu konkurencē HCP 0-12 grupā pārliecinoši labākais izrādījās Baums, HCP stableford spēlē savācot 37 punktus. Otro līdz ceturto veitu ar 34 punktiem sadalīja Vilis Krištopans, Māris Gulāns un Toms Zeltiņš, kuri pēc saviem HCP sarindojās tieši šādā secībā.

Ceļu būves kompānija ACB sarūpētie kausi tiešām apliecināja dalībnieku izcīnītās veitas, taču dīvainākā dialekta dēļ balvas nevienam nekļuva mazāk vērtīgas. Kā atzina Krištopans, tad tieši šādas trofejas pēc pārdesmit gadiem būs zelta vērtē - gluži kā pastmarkas, kas sīku drukāšanas kļūmju dēļ kolekcionāru acīs gūst pavisam citu vērtību.

Otrajā HCP grupā kungiem uzvarēja Ainārs Počs, apsteidzot Viktoru Burbo un Aigaru Pērkumu. Savukārt HCP 25-36 grupā otro balvu divās dienās guva Andris Fiļimonovs, kurš dienu iepriekš kopā ar Andreju Bobrovu bija otrie Hokeja trakumā. Aiz Fiļimonova trijniekā iekļuva Kaspars Pīlādzis un Daris Lazdinis.

Dāmām spēcīgākajā HCP grupā nu jau kā ierasti pirmās bija juniores. Uzvarēja Krista Puisīte, bet otrā vieta tika Anetei Indulēnai. Trešā bija Daiga Puisīte.

Teorētiski vislielākās izredzes tikt pie balvām bija dāmu konkurencē HCP 25-36 grupā, kur rēķinus kārtoja sešas dalībnieces. Vislabāk veicās Dacei Tiknusei, savukārt turpmākajās godalgotajās vietās ierindojās Sanda Opite un Jūlija Osmolovska.

Dalībnieku skaitam tikai nedaudz sniedzoties pāri pus simtam, bija arī sava pozitīvā puse. Tas deva ne tikai lielākas izredzes iekļūt godalgotajās vietās, bet arī padarīja turnīru kompaktāku, ļaujot lielākam skaitam spēlētāju sapulcēties arī uz apbalvošanu.

Itin jaukos laika apstākļos dažbrīd nācās rēķināties ar pamatīgākiem vēja pūtieniem, taču ne jau to dēļ savu tradicionālo lauvas tiesu par tālāko izsitienu privatizētajā 8.bedrītē pārliecinoši nopelnīja Anete Indulēna.

Kungiem tālākais izsitiens 5.bedrītē šoreiz izdevās Tomam Zeltiņam. Kungiem tika arī abi kausiņi par karodziņam tuvākajiem sitieniem - 2.bedrītē tas bija pa spēkam Bobrovam, bet 7.bedrītē - Mārim Gulānam.

Pilni rezultāti apskatāmi iepriekš ziņu sadaļā.

Pēdējās izmaiņas , 25.04.2004.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē