Arhīvs
26. Aprîlis, 2024. Alīna, Sandris, Rūsiņš, Geraldine
Pāru kaujas
rezultâti

Skola gatavojas jaunam vilnim

Ja parastām skolām vasaras sākums ir izlaidumu un šķiršanās laiks, tad Rīgas Golfa skola jūnija sākumā gatavojas jaunu mācīties gribētāju uzņemšanai, un tāpat kā iepriekš nekādi ierobežojumi vai iepriekšēja atlase nav paredzēta. Pērn rudenī apmācību uzsākušie skolas audzēkņi ir sekmīgi pārziemojuši, un beidzot zaļā laukumā var pārliecināties ciktāl prakse līdzinās teorijai.

No pirmā gada audzēkņiem nodarbības RGS turpina apmeklēt vairāk par 50 jaunajiem spēlētājiem, kuri divreiz nedēļā ne tikai pilnveido tehnisko meistarību, bet arī apgūst laukumā visdažādākos noteikumu punktus.

Jaunā maiņa pagaidām vēl nav sadalīta meistarības grupās. Par dalījuma principiem un turpmāko gatavošanās sistēmu federācijā vēl lems tuvāk maija beigām, kad būs klāt arī otrs "Ozo Golf" pro Ola Engbergs. Daļa bērnu mācīto uztver ātrāk, daļa ne tik aši, tādēļ pagaidām izteikt galīgo vērtējumu par katra talanta nākotnes perspektīvām vēl ir pāragri, atzina RGS vadītāja Santa Puče.

Šovasar jaunākajiem spēlētājiem būs sava "Bumeranga" tūre, bet mazākie varētu sacensties 6-9 bedrīšu izspēlē. Sagaidāms, ka būs arī vienkāršas atsevišķas sacensības par karodziņam tuvāko sitienu atsevišķā bedrītē. Sīkāk par bērnu sacensību sistēmu vēl lems LGF.

Lai gan jau tagad RGS ir pāri par 50 audzēkņu, skola ir gatava jūnijā uzņemt visus pārējos gribētājus. Pat ja bērnu skaits sasniegs simtu, skolā par to tikai priecāsies, jo pēc intensīvāka treniņu darba dabiskā atlase notiks pati par sevi.

Jūnijā jaunajiem golferiem būs nometne, un tajā īstie censoņi atsijāsies no tiem, kuri tikai uz brīdi meklē jaunu izklaidi. Arī lielāks skaits audzēkņu diez vai novedīs līdz nervu sabrukumam abus "Ozo Golf" pro, jo viņiem palīgos būs junioru izlases spēlētāji. Papildinās arī nepieciešamā inventāra krājumi, jo ir saņemti īpaši pat 4-7 gadus veciem bērniem piemēroti nūju komplekti.

Vasaras sākumā Malienā ir paredzēta golfa klīnika, vai, vienkāršāk sakot, lauku bērniem un viņu vecākiem būs iespēja tuvāk iepazīties ar golfu.

Pēdējās izmaiņas , 28.04.2004.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē