Arhīvs
25. Aprîlis, 2024. Līksma, Bārbala, Marks, Markus
Pāru kaujas
rezultâti

"Microlink Open" ar skatu uz "Ecco" tūri

Iepriekš šosezon notikušajos turnīros vēl bija iespēja pakāpties uz augstāku vietu ne tikai ar veiksmīgu spēli, bet arī uz augstāka HCP rēķina. Taču sestdien "Ozo Golf" pirmo reizi šosezon kļūs zināmi uzvarētāji oficiālā stroke turnīrā, turklāt pēc "Microlink Open" rezultātiem atlasīs 30 labākos, kuri iegūs tiesības nedēļu vēlāk piedalīties lielmeistaru "Ecco" tūres pirmajā posmā.

Balvas "Microlink Open" dalīs ne tikai stroke vērtējumā, bet arī HCP neto spēlē divās grupās kungiem un vienotā grupā dāmām. "Microlink" nesteidzas mazināt intrigu, un balvas pagaidām nenosauc, taču rīkotāji neslēpj, ka tās būs vērtīgas trofejas.

Dāmām turnīrā būs arī papildus intriga, jo spēlēs 10 somietes, kas šaipusē varētu būt zināmas pēc savstarpējiem klubu mačiem.

Lai atlasītu 30 dalībniekus 23.maijā paredzētajam "Ecco" tūres posmam, kopējā stroke vērtējumā iekļaus gan kungu, gan dāmu rezultātus.

Katra "Ecco" tūres posma dalībnieki nopelnīs ieskaites punktus pēc vienkāršākās formulas - 1.vietai 30 punkti, 30.vietai - 1 punkts. Lai punktu skaitīšana nekļūtu pārāk vienmuļa un iepriekšparedzama, par katru bērdiju varēs papildus saņemt piecus punktus. Ja kādam gadīsies nogāzt tādu zvēru kā eagle, tas būs 10 punktu vērts.

Vieta tūres kopvērtējumā nebūs arguments, lai spēlētu nākamajā posmā. Lai kvalificētos katram atsevišķam posmam, atkal būs jātiek labāko trīsdesmitniekā tam piesaistītajā "Open" turnīrā. Tas pēc tūres rīkotāju domām ļaus nodrošināt mērenu kadru mainību un mudinās saņemties arī tos, kam pirmajos posmos nepaveiksies iekļūt dalībnieku skaitā.

"Microlink Open" organizētāji brīdina, ka maksimālais dalībnieku skaits - 100 spēlētāju - nav nemaz tik nesasniedzama robeža, un iesaka atcerēties, ka jau pērn bija pārpildīti turnīri, bet šogad golferu skaits ir pieaudzis. Tādēļ spēlēt gribētājiem nav ieteicams kavēties ilgās pārdomās un atlikt pieteikšanos līdz noteiktajam termiņam - ceturtdienas plkst.17. Pretējā gadījumā 13.datums var sagādāt nepatīkamu pārsteigumu.

Microlink Open

15. maijs, pulksten 7:40 

Sacensību nolikums 

1. Sacensību vieta un laiks:

1.1.Sacensības notiek Ozo Golf Club golfa laukumā 2004.gada 15. maijā.

2. Sacensību formāts un noteikumi:

2.1. Sacensības notiek saskaņā ar Karaliskā un Sentendrjūsas Golfa kluba apstiprinātiem golfa noteikumiem un Ozo Golf Club vietējiem noteikumiem.

2.2. Sacensību formāts - sitienu spēle (stroke) un HCP NETTO spēle (stroke - HCP). Sacensību laiks vienai spēlētāju grupai (trīs vai četri spēlētāji) ne vairāk kā 5 stundas, vienas bedrītes izspēlei ne vairāk kā 15 minūtes. Ja vairāki spēlētāji pēc sitienu spēles dala pirmo vietu, tad izspēlē “pēkšņās nāves” pārspēli uz 18. bedrītes. HCP NETTO formātā vienāda rezultāta gadījumā augstāku vietu ieņem tas spēlētājs, kas labāk nospēlējis pēdējās deviņas bedrītes (ja tās vienādas, attiecīgi - pēdējās sešas vai pēdējās trīs bedrītes).

2.3. Sacensības notiek 3 grupās; aicināti piedalīties arī profesionāļi:

1.grupa HCP: 0 – 15 (kungi)

2.grupa HCP: 16 – 36 (kungi)

3.grupa – dāmas.

2.4. Sievietes un juniori līdz 13 gadiem spēlē no sarkanajām izsitienu vietām. Pārējie – no dzeltenajām izsitienu vietām.

2.5. Spēlētāji, kuru HCP ir augstāks par 36, sacensībās piedalās ar HCP 36

2.6. Pēc sacensībām spēlētājs savu spēles karti nodod sacensību komitejai kluba recepcijā rezultātu apkopošanai.

2.7.Bumbiņu marķēšana obligāta.

2.8.Spēlētāji iegūst LGF reitinga punktus saskaņā ar LGF Reitinga Nolikumu.

3. Pieteikšanās un izloze

3.1. Pieteikšanās līdz 2004. gada 13. maijam plkst. 17:00 Ozo Golfa kluba recepcijā vai pa tālr. 7394399

3.2. Izloze notiek pamatojoties uz spēlētāju HCP, sadalot spēlētājus pa HCP grupām (0-15, 16-36).

izloze ir atklāta un galīga, un tā notiek 2004. gada 13. maijā plkst. 19:00

3.3. Maksimālais spēlētāju skaits – 100 dalībnieki.

4. Starta laiki

4.1. Starts notiks saskaņā ar izlozi, sākot no pirmās bedrītes. Katrs spēlētājs ir atbildīgs par savlaicīgu ierašanos uz startu.

5. Dalības maksa

5.1. Dalības maksa Ls 5.00, green fee obligāts – Ls 25.00. Kluba biedri un sezonas karšu īpašnieki no green fee maksas ir atbrīvoti.

6. Balvas

6.1. Balvas sacensībām nodrošina Microlink. Apbalvoti tiek trīs labākie spēlētāji sitienu spēles (stroke) un HCP netto ieskaitē, vērtējot katru HCP grupu (0-15 un 16-36) atsevišķi. Dāmas tiek vērtētas vienā HCP grupā. Uzvarētāji saņem Microlink kausus un balvas.

7. Tiesāšana

7.1. Sacensību galvenais tiesnesis Jorgens Jarve un Ozo Golf Club sacensību komiteja.

8. Papildus

8.1. Pirmie 30 spēlētāji pēc stroke ieskaites visu grupu kopvērtējumā nodrošina dalību ECCO Tour pirmās kārtas sacensībās, kas notiks 23. maijā Ozo Golf Club (informācija – 9276321).

Pēdējās izmaiņas , 11.05.2004.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē