Arhīvs
26. Aprîlis, 2024. Alīna, Sandris, Rūsiņš, Geraldine
Pāru kaujas
rezultâti

Tūrē cita opera

Cik sarežģīti ir tikt pie laba rezultāta, spēlējot no tālākām izsitienu vietām, svētdien "Ozo Golf" pārliecinājās "Ecco" tūres pirmā posma dalībnieki. Uzvarētāju nācās noteikt pārspēlē, kurā Artūrs Krukovs pieveica Tālivaldi Pētersonu. Pēc 18 bedrīšu izspēles abiem labākajiem bija pa 82 sitieniem, bet trešajā vietā 30 dalībnieku konkurencē ierindojās Mārtiņš Balodis (84).

Balvas nopelnīja pirmajā trijniekā iekļuvušie spēlētāji, kuri līdztekus lielākajiem kopvērtējuma ieskaites punktiem saņēma arī kausus. Kā jau solīts reglamentā, pirmās vietas ieguvējam pienākas 30 punkti, un attiecīgi viens punkts par vietu turnīra tabulas noslēgumā. Dalītas vietas gadījumā nekādi vidējie rādītāji netiek aprēķināti, un visi vienādu rezultātu uzrādījušie spēlētāji nopelna tik punktus, cik pienākas, piemēram, par 7.vietu.

Iespēja saņemt papildus piecus punktus par bērdiju šoreiz nāks par labu astoņiem golferiem, un it īpaši Balodim. Viņam vienīgajam, neraugoties uz spēlēšanu no baltajiem tee, izdevās nomedīt divus bērdijus.

Ne tik labi kā dienu iepriekš veicās Laurai Jansonei, kuru šoreiz vēl smagāk iegāza 13.bedrīte, neļaujot tikt augstāk par dalītu 19.vietu.

No dāmām kopējā ieskaitē vislabāk nospēlēja Vineta Ruka, ar 93 sitieniem tiekot 12.vietā. Arī dāmām bedrīšu izspēles distance bija būtiski mainījusies, jo pirmos sitienu nācās veikt no zilajiem tee.

No priecīgākiem momentiem var atzīmēt Kārli Broderu, kurš nospēlēja pietiekami stabili, lai, neraugoties uz saviem jaunajiem gadiem, spētu ar 95 sitieniem iekļūt rezultātu tabulas pirmajā pusē un ieņemtu dalītu 13.vietu.

Apliecinot golferu piederību "Ecco" tūrei, dalībnieki saņēma īpašas nozīmītes, pie kurām varēs tikt arī tie klātpienācēji, kam paveiksies kvalificēties nākamajam posmam. Pirmais posms nu ir pierādījis, ka baltie tee tiešām ir meistaru distance.

Pēdējās izmaiņas , 23.05.2004.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē