Arhīvs
27. Aprîlis, 2024. Tāle, Raimonda, Raina, Droztala, Klementīne
Pāru kaujas
rezultâti

Diplomātu balvas Zālītim un Standfield

Apaļš pus simts dalībnieku sestdien "Ozo Golf" mierīgā noskaņā sadalīja Ārlietu ministrijas balvas, un noteica labākos atsevišķajā Diplomātu kausa ieskaitē. Uzvarētāja godā tika Guntars Zālītis, bet diplomātu konkurencē labākais bija Joseph Standfield. Savukārt 13.bedrīte ar vēja palīdzību parādīja raksturu, apliecinot, ka dienu iepriekš piedzīvotais hole in one bija tikai mirkļa untums.

Zālītim pārliecinošu uzvaru Ārlietu ministrijas balvu izcīņas absolūtajā vērtējumā nodrošināja 50 stableford punktu, bet pārējo laureātu noteikšanā bija jāķeras pie papildrādītāju izskatīšanas. Otro vietu par 41 punktu guvumu piešķīra Standfield, bet trešais ar tādu pašu rezultātu bija Jānis Lielcepure.

Iepriekšējās dienas hole in one veiksminieks un "LMT Open" rīkotāju biedētājs Ģirts Dzelde pierādīja, ka pārmērībām atzīmēšanā nav ļāvies, un spēja noslēgt labāko sešinieku.

Diplomātu kausa ieskaitē, kur iekļaujamās personas noteica ar gluži vai ministrijas rīkojumu, trijniekā aiz Standfield iekļuva arī Pēteris Elferts un Inese Liepiņa ar attiecīgi 37 un 36 gūtajiem punktiem.

Turnīra brangākie diplomātiskie pīlāri apliecināja, ka ne jau tikai augsti sportiskie rezultāti var sniegt gandarījumu par labi pavadītu laiku. Balvās laureāti saņēma atgādinājumu, ka patīkami pavadīts laiks nav atgriežams, taču tas tuvina jaunus pozitīvus iespaidus. Abās ieskaitēs pirmo trīs vietu ieguvējiem tika no dizaineru darbnīcām nākuši laikrāži.

Cīņa par sitienu tuvāk karodziņam 13.bedrītē šoreiz īsti nevedās, jo brāzmainajā pretvējā vairāk bija jādomā par to, kā vispār trāpīt uz grīna. Arī karodziņa izvietojums nebija diez cik vilinošs. Veiksmīgākais izrādījās Kārlis Broders, kura bumbiņa pēc pirmā sitiena palika 4,70 metrus no bedrītes.

Pēdējās izmaiņas , 29.05.2004.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē