Arhīvs
27. Aprîlis, 2024. Tāle, Raimonda, Raina, Droztala, Klementīne
Pāru kaujas
rezultâti

Jaguāra ādas sadalītas

Lai arī jaguārs nav pārāk liels zvērs, vismaz “Viesturos” tā vārdā nosauktajā turnīrā balvas tika gandrīz katram ceturtajam spēlētājam. Īpaši labvēlīga situācija izrādījās dāmām, jo teju puse spēlētāju nepalika tukšā. Zemāko HCP īpašnieku konkurencē uzvarēja Mārtiņš Balodis un Laura Jansone, bet citās grupās labākie bija Andris Zvans, Andris Fiļimonovs un Kristīne Marksa.

Lielākais spēlētāju skaits konkurēja HCP 25-36 grupā kungiem, kur startēja 22 golferi. Turpinot tenisistu veiksmes nedēļu, uzvarēja Fiļimonovs, taču pie kausiem tika arī Andrejs Bobrovs un Uldis Ķelle.

Pa deviņiem pretendentiem uz uzvaru bija abās pārējās HCP grupās. Spēcīgākajā grupā Balodim tuvākie sekotāji izrādījās Aigars Pērkums un Valdis Liepiņš, bet HCP 13-24 grupā vistuvāk Zvanam tika Zigmārs Puikevics un Voldemārs Lejiņš.

Pateicoties nolikumam, turnīrā pulcējušos dāmu velna ducis tika sadalīts divās ieskaites grupās. Spēcīgākajā HCP grupā kopā ar Jansoni trijniekā iekļuva Māra un Krista Puisītes. Savukārt HCP 25-40 grupā kausus nopelnīja ne tikai Marksa, bet arī Dace Tiknuse un Sandra Opite.

Abas balvas par precizitāti nonāca kungu īpašumā. Otrajā bedrītē ar sitienu vistuvāk karodziņam izcēlās Ivo Krumholcs, tikmēr 7.bedrītē veiksmīgākais izrādījās Svens Markss.

Tālšāvēju konkurencē 5.bedrītē balvu nopelnīja Dāvis Puksts. Dāmām Anetes Indulēnas monopolam 8.bedrītē punktu ar visvarenāko sitienu pielika Jansone.

Pēdējās izmaiņas , 29.05.2004.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē