Arhīvs
27. Aprîlis, 2024. Tāle, Raimonda, Raina, Droztala, Klementīne
Pāru kaujas
rezultâti

“Kalnozols” ielīgo ar “Open”

Par patīkamu omu visiem sacensību dalībniekiem svētdien bija gādāts “Kalnozols Open”, kas risinājās nepārprotamā pirmsjāņu noskaņā. Zāļu dienai pienācīgi rotātajā laukumā kungu konkurencē spēcīgākajā HCP grupā uzvarēja Aigars Pērkums, bet dāmām labākā bija Jūlija Osmolovska. Kungiem HCP 19-36 grupā nepārspēts palika Ardis Markss.

Tie, kuri ir palikuši uzticīgi ieradumam pirms turnīra iegriezties arī treniņlaukumā, varēja pārliecināties, ka šī meistarības kalve tāpat kā kluba māja bija izpušķota kā svētkos.

Kā jau vienmēr galvenās balvas tika laureātiem, taču netika aizmirsti ne Jāņi ne jāņabērni. Tā kā ar Līgām golfa aprindās pagaidām ir tā pašvakāk, viņu sveikšanu atlika uz nākamo gadu. Ja turnīra dalībnieki tika pie glāzes un alus, ko tajā liet, tad īpaši gandarīti varēja justies Jāņi, kam pirms saulgriežiem kļuva krietni mazāk rūpestu par viesiem gādājamo cienastu. Dāvanu grozos bija dažādas uz gardā zoba liekamas lietas.

Uzvarētāji saņēma ne tikai kausus, bet arī teltis, kur pārlaist to īso nakts laiciņu, kad golfa bumbiņu var tikai sataustīt, bet ne saskatīt. Nedaudz plānāks miegs un lielākas izredzes tikt pirmajiem uz nākamā starta būs otrās vietas ieguvējiem, kuru īpašumā nonāca guļammaisi. Arī trešās vietas ieguvēji nepalika tukšā, bet viņu saņemto dāvanu pielietojums nebija vis tik ātri atpazīstams.

Cīņā ar sevi, sāncenšiem un pitstopu vilinājumiem spēcīgākajā handikapu grupā Pērkumam uzvaru HCP neto spēlē nodrošināja 65 sitieni. Par diviem sitieniem vairāk vajadzēja otrās vietas ieguvējam Gatim Abrantam, bet trešo vietu ieņēma Rob Swedberg ar 68 sitieniem. Swedberg sasniedza labāko stroke rezultātu – 76 sitieni.

Abrantam bija pa spēkam tālākais izsitiens 5.bedrītē, bet Pērkums ar pirmo sitienu raidīja bumbiņu vistuvāk 2.bedrītei.

Dāmas spēlēja retinātā sastāvā, jo daļa golferu bija devusies uz Somiju, kur risinājās triju valstu mačsacīkste. “Viesturu” puķu laukumā vislabāk veicās Osmolovskai, kam uzvaru nodrošināja neto 67 sitieni. Otro vietu izcīnīja labāko stroke rezultātu (79) sasniegusī Anete Indulēna ar neto 69 sitieniem, bet trešā bija Krista Puisīte, kam vajadzēja par vienu sitienu vairāk. Kristai Puisītei arī izdevās tālākais izsitiens 8.bedrītē.

Pēcpusdienā par balvām cīnījas kungi HCP 19-36 grupā un laukumā devās arī pāris dāmas. Uzvarētājam Ardim Marksam un otrās vietas ieguvējam Jānim Lielcepurem bija pa 61 neto sitienam. Trešajā vietā ar 63 sitieniem tika Andris Cinis. Ar tālāko izsitienu 5.bedrītē varēja palepoties Arvīds Pīlādzis, bet vistuvāk karodziņam 2.bedrītē bumbiņu raidīja Kārlis Skalbergs.

Pēdējās izmaiņas , 21.06.2004.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē